Subiect inchis
1 la 4 din 4 m.

va rog ajutati-ma

Discutia: va rog ajutati-ma din forumul Cazuri dificile (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): va rog ajutati-ma sunt disperata!!!!!catelusa mea in varsta de 9 ani nu a mai mancat de 2 zile doar ...

va rog ajutati-ma

va rog ajutati-ma sunt disperata!!!!!catelusa mea in varsta de 9 ani nu a mai mancat de 2 zile doar a urinat si a baut apa. este indispusa si nu ne prea baga in seama. am dus o la vet si i a pus perfuzie cu glucoza si nu mai stiu ce. a zis sa ma prezit cu ea pt perfuzie vreo 3 4 zile iar pt acasa mi a dat : ranitidina 1/2 cp + 20ml de viyo + o lingurita de pate royal dat cu seringa.ieri dupa prima zi de tratament sa zic la 4 5 ore a varsat verde (bila) ce poate fi ? mai are sanse? va rog sa mi raspundeti !!!!!! multumesc anticipat

2. .
    Daca vetul acela la care ai fost si a vazut cateaua....nu ti-a spus ce are, stai linistita ca noi, cei de pe acest forum, in afara excelentelor abilitati medicale, detinem si puteri paranormale. Putem diagnostica si trata orice afectiune doar daca postezi poza cainelui.
    Acum o sa analizez cazul expus de tine cu atata precizie
    -"nu a mai mancat de 2 zile" ..... inseamna ca nu mai este multumita de forma ei si doreste sa slabeasca?
    -"a urinat si a baut apa"...... si e ceva rau in asta?
    -"este indispusa"......normal, doar se simte grasa si urata
    -"nu ne prea baga in seama"....poate s-a plictisit de voi.
    -"i-a pus o perfuzie cu glucoza si nu mai stiu ce".....toata lumea stie ca glucoza in combinatie cu nu mai stiu ce da o grava reactie de tip disulfiram, care determina aparitia aproape instantanee a cocartzului la mitzoflax.

Eu rezolv astfel de cazuri, dezleg cununii, vindec impotenta, epilepsia si alcolismul. Daca trimiti 300lei la CP 171 Bucuresti.

4. .
    nu am putut sa citesc a 2 a oara postul pt ca eram pe jos de ras. Vet esti genial!!!!

6. .
    Agata aici e forum DOAR pt medici veterinari si nu pt astfel de probleme. Rog sa incerci pe situri specializate.
    Topic inchis.
    Vet esti super in forma
    Admin vetforum.ro

8. .
Subiect inchis

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare