Subiect inchis
1 la 11 din 11 m.

va rog urgent un sfat

Discutia: va rog urgent un sfat din forumul Cazuri dificile (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): cred ca asa se scrie numele bolii. am incercat sa gasim pe internet un tratament pentru el . am ...

va rog urgent un sfat

cred ca asa se scrie numele bolii. am incercat sa gasim pe internet un tratament pentru el . am depistat aceasta boala dupa mai multe analize ale sangelui. analizele au fost facute la FACULTAEA VETERINARA BUCURESTI. ai rog pe cei care au intampinat dealungul profesiei lor un asemenea caza sau daca au auzut de un remediu un tratament pentru aceasta boala va rog sa ma contacatti urgent pe mail : marius_m29@yahoo.com , sau tel 0745071271. suntem disperati pentru saracutza pisicutza, are nevoie de ajutor tuseste foarte rau si ne e mila de ea. tebuie sai gasim un tratament dar nu stim care este acela si doctorii und e am fost nu sau mai intalnit cu un asemenea caz. va multumim de ajutor .

2. .
    1.) Daca medicii pe unde ai umblat au diagnosticat SINDROM Leoffler.... si nu au stiut ce sa-i faca...inseamna ca ai fost cu pisica la un dentist. Daca este vorba de BOALA lui Leoffler ... se schimba treaba si devine sumbra.
    2.) Pune si tu pe aici rezultatele analizelor si mai multe date despre animal.
    3.) Incearca sa inveti sa scri, nu de alta, dar e posibil sa se faca bine pisicutza si apoi sa moara de ras cand o sa vada ce agramat(a) esti!
    4.) Sa auzim de bine!

4. .
    am gresit putin la scris ca eram grabit si am postat pe mai multe forum-uri si site-uri ,

pisicutza are 5 luni . doctorii au spus ca e destul de tanara si ca s-ar fi nascut cu aceasta boala. analizele la sange au iesit destul de bine . daca as sti cum sa fac sa pun un scan al analizelor aici as pune sa le vedeti si voi.
    da tu ce zici exista un tratament pentru asta??

6. .
    Mufi,esti student/a la medicina veterinara?? si draga VET "scri" in acest context se scrie cu 2 i .asa ca lasa oamenii in pace.atat pot atat fac.

8. .
    nu sunt student la medicina ci numai am fost acolo sa gasesc un raspuns la problema mea. pisicutza mea tusea foarte tare si am fost mai intai la radiologie pentru o radiografie sa vedem de unde vine tusea asta. la radiografie se vedea o mare pata (ce e adevarat cam pe ambi plamani), care facea sa para ca pisica nu are plamani deloc.doctorii sau alarmat foarte tare si sincer nu am vazut asa ceva frate, un asa devotament fata de pacienti!! pai daca te duceai intr-un spital pentru noi pai te plimbau doctorii pana iti venea sa pleci acasa si mai bine sa mori acasa decat sa stai acolo, aici la fac. de medicina vet. a mers imediat dute colo , colo, analize... imediat; deci toata stima.

sincer daca ar exista un tratament pentru aceasta boala ar fi o minune pentru noi si pentru saraca pisicutza de care sincer mi-e mila rau de tot cand o vad cum se chinuie. daca stie cineva ceva despre aceasta boala astept un mail si pe adresa : marius_m29@yahoo.com .

va multumesc,
    marius

ps:
    greselile de ortografie sunt normale cand scrii la calc. nu va ma luati aiurea de orice litera gresita sau orice cuv. scris gresit . sigur ati inteles ceea ce au scris cei care au gresit . incercati sai ajutai nu sa le dati peste nas. nu mi-o luati innume de rau va rog dar ce am scris eu a fost cititi de mai multi utilizatori care desi l-au citit asa cum era l-au inteles.

bafta si numai bine pentru toti !

10. .
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    HAG esti tare!!!!
    Stiu ca MV-ul nu are mare legatura cu limba romana .... dar pe vremuri trebuia sa sti sa mai conjugi cate un verb!
    Ia incearca sa suni un prieten.....care stie diferenta intre conjugarea la prezent a verbului a scrie .... si conjugarea la viitor I a aceluiasi verb.

@ mufi.
    Si cei de la FMV nu ti-au spus ce e de facut??? Sincer...daca nimeni de acolo nu te poate ajuta....aici incerci absolut degeaba!

12. .
    trebuia sa incerc , nu se stie niciodata. e datoria mea sa incerc sa o pot salva sa nu o mai vad chinuindu-se. sincer nu stiu ce sa fac in momentul asta . acum cand ma uit la ea si o vad parca ma uit la un om fara o mana fara un picior, sau si mai rau la un om care stiu ca mai are de trait maxim o luna . nu stiu ce sa fac si eu si prietena mea tinem enorm de mult la ea , dar daca am putea face ceva orice am face . va multumesc pentru ajutor si va urez noapte buna .

14. .
    [quote="Vet"]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    HAG esti tare!!!!
    Stiu ca MV-ul nu are mare legatura cu limba romana .... dar pe vremuri trebuia sa sti sa mai conjugi cate un verb!
    Ia incearca sa suni un prieten.....care stie diferenta intre conjugarea la prezent a verbului a scrie .... si conjugarea la viitor I a aceluiasi verb.

A SCRIE

scríe vb., ind. prez. 1 sg. ºi 3 pl. scríu, 2 sg. scrii, 1 pl. scríem, 2 pl. scríeþi, perf. s. 1 sg. scriséi, l pl. scríserãm; conj. prez. 3 sg. ºi pl. scríe; imper. 2 pl. scríeþi; ger. scriínd (sil. scri-ind); part. scris

Sursa: Dex Online <-------click aici.

Dex online e in pp facut de oameni care stiu/au sursa de limba romana corecta... so I've called a friend for Hag :P

In concluzie: a scrie nu se conjuga niciodata cu 'scri'. Matematica asta... :roll:

16. .
    mai incercati pls.

18. .
    De fapt cei care se leaga de greselile de ortografie sunt niste frustrati care nu au nici o idee despre problema enuntata in legatura cu pisicuta si scriu pe forum doar de dragul de a scrie...Forumul acesta este facut ca sa ajute, sa dezbata probleme de natura medical-veterinara, asadar cei care dezbat probleme de limba romana pot accesa un alt forum de profil. Nu mi-o luati in nume de rau dar unele opinii sunt de umplutura si chiar plictisesc.

20. .
    1. greselile de gramaticale sunt de evitat in orice situatie. Mai ales daca esti medic
    2. Acest forum este doar pentru medici veterinari si studenti. Asa ca mufi am sa te rog sa contactezi un medic veterinar sau sa te inscrii pe forumuri cu acest specific.

(trebuia sa citesti regulamentul de la inscriere cu atentie, sau sa nu il ignori)
    Am sa inchid subiectul si contul tau (mufi) va fi inchis .

22. .
Subiect inchis

Subiecte similare

1. urgent
    De cristina georgiana in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 23-06-10, 18:18
  2. THERANEKRON - caut URGENT !
    De biliard_wolfy in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 14-11-09, 21:00
  3. urgent!!!