E tragic Vet ! Toate merg cu fundu-n sus in þara asta ºi bineinþeles ºi-n domeniul nostru e la fel![]()
Discutia: In atentia medicilor concesionari.... din forumul Ce se mai aude? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): http://www.ansv.ro/proplegis.php?cmd...15.01.2008.pdf Dezbateri pe marginea planului strategic 2008. Intrati....cititi...si va minunati de capacitatea ANSV-ului....
http://www.ansv.ro/proplegis.php?cmd...15.01.2008.pdf
Dezbateri pe marginea planului strategic 2008. Intrati....cititi...si va minunati de capacitatea ANSV-ului.
E tragic Vet ! Toate merg cu fundu-n sus in þara asta ºi bineinþeles ºi-n domeniul nostru e la fel![]()
Salut toti medicii veterinari convesionari! Fratilor, cita munca voluntara trebuie sa mai facem si sa subventionam statul? Suntem neplatiti din noiembrie si nu se prevede nimic incurajator.Chiar am ajuns cea mai fraiera profesie din tara asta? Alo Colegiu MV, mai esti cu noi!!!!!!!!!
Te salutãm Nowyvet ! Bine ai venit alãturi de noi
Am citit ce au scris colegii mei pe forum si observ ca situatia din 2007 nu s-a indreptat dimpotriva este si mai grava.Oare ce mai trebuie sa se intample ca sa ne hotaram odata sa zicem NU acestui sistem care isi bate joc de noi in cel mai josnic hal.Nu stiu cum va simtiti voi dar eu ma simt umilit si scarbit de nepasarea ANSVSA sau a celorlalti factori de raspundere in legatura cu platile pe care le au de efectuat catre concesionari.Nimeni nu intreaba de ce se intarzie plata banilor nostri si chiar daca intrebam nu ni se raspunde,parca fondurile astea ar avea ceva necurat.Toti tac nimeni nu stie nimeni nu zice parca am fi intr-o organizatie mafiota si omerta (legea tacerii)este suprema.Haideti colegi sa nui mai lasam sa-si bata joc de noi si sa incepem sa fim demni fata de noi insine.
Va anuntam ca multe se vor schimba. Din septembrie 2008 incepe sa functioneze Patronatul Medicilor Veterinari Privati din Romania care are angajata o firma de avocatura sa ne reprezinte.
Distractia incepe....... si ii vom executa pe toti smecherii din romania care din functii publice fac golanii cu profesia noastra
va asteptam in prima linei alaturi de noi
informatii suplimentare: www.spitalulveterinar.ro la sectiunea forum sau pe office@spitalulveterinar.ro
in curind apare si statutul si inregistrarea
Spitalule veterinar
E suficient un singur anunt cu situl. Si din cordialitate poate pui un link si doua cuvinte la tine pe site catre vetforum :wink:
Bafta
Admin vetforum.ro
Am postat pe www.patronatulmedicilorveterinari.ro si va urma pe www.spitalulveterinar.ro linkul catre forumul dvs.
era si normal
Ce parere aveti despre noile contracte de identificare......?
:x :x :xPublicat initial de avigi
În urma unei invitaþii, postatã la "Reclamaþii" pe ansv.ro, s-a propus întâlnirea la Iaºi, pe 14 martie 2009, la care se preconiza prezenþa dr. Liviu Harbuz ºi a Preºedintelui A.N.S.V.S.A.. Dacã are cineva detalii, vã rog, daþi mai departe!!!
Mai nou raminem si fara identificare :x Sper ca nu v-am stricat seara.Daca este adevarat suntem o adunatura de fraieri .
Daca am fi "o adunatura" ar mai fi sanse dar se vede de oriunde (chiar si din avion) ca e greu sa fim uniti. Privind chiar pe acest forum se vede cat de "uniti" suntem. Mai vreti detalii? Le gasiti pe ansv.ro si in jurul fiecaruia.Publicat initial de avigi
Sarbatorile sa va fie cu sanatate si bucurii!
Ma gandesc ca aici sunt sanse mai mari sa ne unim fortele
Povestea aia cu undei unu nu-i putere unde-s doi puterea creste chiar functioneaza :wink:
Admin vetforum.ro