Discutia: unde sa facem analize bacteriologice si antibiograme din forumul Ce se mai aude? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): intreb asta deoarece tocmai ce am avut o dezamagire cu IDSA Bucuresti , si va explic am avut nevoie ...
intreb asta deoarece tocmai ce am avut o dezamagire cu IDSA Bucuresti , si va explic am avut nevoie sa ii fac cainelui meu un examen bacteriologic dintr-o secretie vaginala si m-am prezentat cu proba la IDSA luni si mi s-a spus ca miercuri cel tarziu am rezultatul. Miercuri ma prezint la Idsa si supriza nu era gata, si mi se spune sa vin joi, neputand sa ajung la Idsa joi am trimis pe cineva vineri sa imi ia rezultatul care culmea nu era gata, probabil trebuie sa se faca un scandal monstru in care sa fie implicate animale de valoare si sa se gaseasca careva sa ii scuture pe cei de acolo sa se trezeasca la realitate . O echipa de neseriosi care nici macar cu cei din breasla lor nu sunt in stare sa fie parolisti. si mai presus de toate aceste examene nu sunt gratis, sunt pe bani dar trebuie sa astepti pana te plictisesti ca sa ai un amarat de rezultat. sunt curios daca mai sunt si altii nemultumiti de serviciile "ireprosabile " ale celor de la renumitul laborator central
De ce nu incerci la microbiologie in facultate. Personalul de acolo este profesionist. Poti sa aplezi cu incredere la Prof. Dr. Togoe Iulian, Asist. Dr. Negoita Carmen sau Prep. Dr. Tasbac Bogdan