Afisati rezultatul chestionarului: Este util sa ai legislatia medicala de profil la indemana?

Au votat
42. You may not vote on this poll
  • Nu cred

1 2,38%
  • Nu stiu

0 0%
  • Cred ca Da

4 9,52%
  • Da foarte

37 88,10%
+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

Interes pentru legislatie medicala de profil ...

Discutia: Interes pentru legislatie medicala de profil ... din forumul Ce se mai aude? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Sunt curios in ce masura sunteti interesati, sau gasiti util sa aveti la dispozitie legislatia medicala romaneasca la zi? ...

Interes pentru legislatie medicala de profil ...

Sunt curios in ce masura sunteti interesati, sau gasiti util sa aveti la dispozitie legislatia medicala romaneasca la zi?
    In mod normal ar trebui sa fim informati sa nu ne trezim la un control ca functionam dupa legea veche... (mai mult pentru cei cu cabinete private)
    Pareri ...
    Admin vetforum.ro

2. .

Hotarare Primaria Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti intentioneaza sa adopte o hotarare prin care proprietarii de caini si pisici metisi vor fi obligati sa-si castreze si microcipeze patrupedele in termen de 6 luni de la intrarea in vigoare a acesteia.
    Microciparea si castrarea va fi gratuita si efectuata de ASA sau de cabinete veterinare care vor avea contract de colaborare cu ASA in aceasta speta.
    Eu unul nu am inteles foarte clar , voi mai avea voie sa castrez in urmatoarele 6 luni daca nu voi avea contract cu primaria?
    Pentru cine este facuta aceasta hotarare daca se stipuleaza clar ca dupa interventia de castrare, tu cabinet particular,. trebuie sa spitalizezi animalul(in cazul celor fara stapan) pana la vindecare? Cate cabinete si-ar permite asa ceva?(ca spatiu)
    Sunt curios cum or sa reactioneze proprietarii pentru ca din partea forurilor veterinare(Colegiul si AGMVR) nu am vazut nici o reactie si nici o explicatie pe site-uri pentru informarea "cotizantilor".

4. .
    La primele mesaje cris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Nu vi se pare o idiotenie sa obligi un proprietar de pet sa si-l castreze obligatoriu?

6. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Legislatie sanitar veterinara?
    De dr_bordeianu2006 in forumul Inspectie si control sanitar
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 20-05-08, 23:41
  2. Noua legislatie europeana pentru sacrificarea animalelor
    De Tatal lor in forumul Ce se mai aude?
    Raspunsuri: 11
    Ultimul mesaj: 21-12-07, 08:07

Tagurile acestui subiect