+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

Tariful de eliberare f2

Discutia: Tariful de eliberare f2 din forumul Ce se mai aude? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): vet,sa te intreb ceva; am avut o discutie cu cativa colegi legat de tariful de eliberare f3, eu fiind ...

Tariful de eliberare f2

vet,sa te intreb ceva;
    am avut o discutie cu cativa colegi legat de tariful de eliberare f3, eu fiind singurul care le am zis ca din octombrie 2010, din momentul in care nu se mai elibereaza si certificat de transport, nu incasez niciun leu pt eliberarea F3, el fiind gratuit comform contr de identif,colegii incasand intre 15 si 30 RON , sub pretextul efectuarii ex clinic care nimeni nu l face.
    eu consider ca colegii abuzeaza si nu mi se pare a fi onorabila aceasta taxa. mai ales ca exista si diferente de tarif intre colegi!?
    Oare ce zic oamenii cand se intalnesc in obor !!?( de ce acel medic ia atat , altul nimic care o fi adevarul,sau care o fi mai "destept!")

2. .
    Am facut eu un subiect separat cu mesajul tau ca e cam babilon pe topicul concesionarii incotro...
    Admin vetforum.ro

4. .
    cred ca te referi la f2

6. .
    Si eu cred ca tot la F2 se refera.
    Daca proprietarul doreste F2, nu il taxezi.
    Dar tu permiti unui animal sa plece din CSV-ul tau intr-un targ de animale....fara ca acesta sa fie examinat clinic?
    Eu consider ca trebuie examinat clinic, incasata contravaloarea examenului si eliberata chitanta catre proprietar.
    Si....daca tot are nevoie de un act de la tine....nu e rau sa vezi daca respectivul a supus toate animalele din gospodarie actiunilor obligatorii. Nu a vaccinat pasarile...nu-i dai F2 pentru porc ... .
    In ceea ce priveste egaltatea tarifelor.....nu stiu ce sa zic. Pana la urma, atata timp cat aceste tarife nu sunt stabilite prin acte legislative.....fiecare cere cat vrea/poate.

8. .
    intr adevar de f2 era vorba!
    dar sa fim seriosi , cine face ex clinic!
    si daca te intreaba proprietarul de ex clinic , sa nteleg ca trebuie sa i facem o fisa de consultatie!, sa l trecem intr un registru de consult
    Ce i dai la mana proprietarului, chitanta doar atat!

10. .

;La multi ani!

[Q La multi ani!

12. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare