+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.

atestat de libera practica

Discutia: atestat de libera practica din forumul De unde si ce invatam? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): va rog frumos sa-mi spuneti cate puncte sunt necesare pentru pastrarea atestatului de libera practica?si ce trebuie facut pentru ...

atestat de libera practica

va rog frumos sa-mi spuneti cate puncte sunt necesare pentru pastrarea atestatului de libera practica?si ce trebuie facut pentru acumularea lor?

2. .
    150 puncte pana la finele anului 2009. punctele se pot obtine din publicare de carti sau articole....participari la congrese, simpozioane, seminarii.
    Am pe calculatorul de circumscriptie o lista cu cate puncte valoreaza fiecare activitate dar acum mi-e lene s-o transfer pe asta. Oricum, o carte publicata in strainatate face 200 puncte .... .

4. .

Re: atestat de libera practica

Citat Publicat initial de birta_felician
    va rog frumos sa-mi spuneti cate puncte sunt necesare pentru pastrarea atestatului de libera practica?si ce trebuie facut pentru acumularea lor?
    Cica trebuie sa inveti pentru acumularea lor, dar e doar un zvon. Trebuie doar sa platesti congrese si faci puncte
    Sau nu e asa ?
    Admin vetforum.ro

6. .
    Nu o sa dai examen de verificare. Daca vrei sa dai banu' si sa stai acasa....e treaba ta. Dar eu cred ca e bine sa mai asculti si ce zic altii...

8. .
    Si am primit si o "hirtiutã" frumoasa ,cicã pt participare
    Sunt rãutãcios dar chiar a fost interesantã prelegerea la care am participat

10. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Practica de vara organizata 2009
    De Orhan in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 9
    Ultimul mesaj: 09-09-09, 16:30
  2. Practica
    De Vlad Pop in forumul Cluj
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 03-02-09, 23:31

Tagurile acestui subiect