+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

HISTOLOGIE VETERINARA [Fr]

Discutia: HISTOLOGIE VETERINARA [Fr] din forumul De unde si ce invatam? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Universitatea francofona din Bruxelles (Belgia): http://www.ulb.ac.be/sciences/biolhc/...

Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)

HISTOLOGIE VETERINARA [Fr]

Universitatea francofona din Bruxelles (Belgia):

http://www.ulb.ac.be/sciences/biolhc/

2. .
    imi permit sa iti multumesc eu in numele tuturor....este foarte bun tot ce ne dai tu pe aici. pt mine cel putin multe dintre ele sunt utile. bine ca ne-ai gasit :P

4. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    cu placere! Intelegeti fara pbma? cum e acuma in Romania se mai invata franceza mult la scoala sau o luat locul englenza?

6. .
    eu inteleg franceza cat de cat.adica sunt termeni care seamana. aici cred ca engleza este pe primul loc.dar vb lui vet...sunt atati oameni care nu stiu sa vorbeasca romana corect,ce sa mai zic de engleza,franceza sau altceva.

8. .
    So greeeaaaat! Imi e mult mai de folos decat ce foloseam eu ca sa invat la histologie: here
    Acum am doua saituri (cica asa se scrie acum, conform DOOM-ului :P) la care sa trag pt histologie. Merci, merci!

P.S. Trebuie sa stim destul de multe limbi ca sa nu ramanem chiar atat de in urma fata de restul europei. (da, trebuie sa-mi fac curaj sa invat si ceva germana intr-o zi... *sigh*) Dar un doctor trebuie sa fie si cult, nu?

10. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    este foarte frumos si saitul asta in limba engleza!

12. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare