+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.

cine ma poate ajuta?

Discutia: cine ma poate ajuta? din forumul De unde si ce invatam? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): cine ma poate ajuta sa gasesc o carte?e vorba despre "ANEMIA INFECTIOASA ECVINA",editia a II-a scrisa de Martin Pop,Irina ...

cine ma poate ajuta?

cine ma poate ajuta sa gasesc o carte?e vorba despre "ANEMIA INFECTIOASA ECVINA",editia a II-a scrisa de Martin Pop,Irina Plamadeala.cartea poate fi procurata de la dr I Plamadeala de la I.D.S.A bucuresti,dar eu nu am cum sa dau de el.stie cine adresa de maill a acestui doctor?

2. .

Cartea sautata

Din mesaj nu reiese localitatea unde te afli. Banuiesc ca nu in Bucuresti pt ca domnisoara Irina Plamadeala lucreaza la IDSA, unde poate fi si gasita si s-ar putea sa te ajute cu cartea solicitata sau cu date despre aceasta boala cuprinse in volumul cautat. Ultimaoara cartea pe care o cauti am vazut-o expusa la secretariatul FMV Bucuresti si la libraria USAMV. Eu am achizitionat in schimb Boli Infectioase la Solipede (Martin Pop, Constantin Vasiu, Ed Ceres 2000) unde boala este tratata destul de generos (20-30 pagini) si mai cuprinde si alte boli importante pentru diagnosticul diferential. Daca te intereseaza te pot ajuta.

4. .
    sunt din iasi.m-ar interesa cartea respectiva pentru ca am lucrarea de licenta legata de AIE.daca stii de unde as putea procura ceva ce m-ar ajuta in legatura cu aceasta boala ar fi super.iti multumesc :wink:

6. .

Cartea cautata

Cum poate sa-ti parvina materialul? Ca prin scanare voi munci o vesnicie si nu sunt convins de calitate. Poate niste xeroxuri trimise prin posta (imi dau cu parerea) dar am nevoie de o adresa si poate ca din cartea cautata ai nevoie si de alte pagini decat cele referitoare la AIE (poate un dg dif). Mai am si Etiomorfopatologia veterinara a prof Ioan Paul, Ed, ALL 1997, o carte de referinta dupa parerea mea care are referiri la aceeasi boala si altele de interes in dg dif.

8. .
    Ar mai fi o varianta mai rapida putin.
    Sa faci poze cu un digital de 4 mpixeli in sus la cate 2 pagini (cartea desfacuta) si sa le trimiti pe mail. Astea se pot printa si e cat de cat lizibil.
    Dar tot trebuie luata la mana cartea
    Eu e posibil sa am un drum prin Iasi in curand ... daca ajuta cu ceva asta, pot sa transport un pachet.
    Alte idei nu mai imi vin...

10. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Pot face studentii MV ceva pentru a ajuta cainii comunitari?
    De catzelush cu parul cretz in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 28
    Ultimul mesaj: 10-05-08, 00:45

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare