+ Raspundeti subiectului
1 la 12 din 12 m.

PUNCTAJUL OBLIGATORIU !

Discutia: PUNCTAJUL OBLIGATORIU ! din forumul De unde si ce invatam? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Dupã cum stiti de anul acesta este obligatoriu obtinerea unui punctaj de 150 puncte pt pãstrarea dreptului de liberã ...

PUNCTAJUL OBLIGATORIU !

Dupã cum stiti de anul acesta este obligatoriu obtinerea unui punctaj de 150 puncte pt pãstrarea dreptului de liberã practica.Punctajul se obtine prin participarea la diverse simpozioane,etc, cu temã profesionalã.Ce pãrere aveti,oare nu se vor "cumpãra" pur si simplu aceste puncte?
    AR FI MARE PÃCAT!

2. .
    Cele 150 puncte trebuiesc acumulate pana la sfarsitul anului 2009. Se vor face seminarii la nivelul fiecarei directii..asa incat sa se asigure aceste puncte. Seminarele....vor fi avident platite de noi. Deci cumparam puncte. Dar asta nu ne impiedica sa participam la diverse manifestatii sau sa publicam diverse articole in reviste de profil.

4. .
    Aºa ar trebui dar mi-e teamã cã se va ajunge la simple"cotizaþii" ceea ce ar fi extrem de rãu pt profesie in general :?

6. .
    bine inteles ca se vor cumpara aceste puncte, din pacate, ca doar traim in romania....
    si sa nu mergem mai departe de faptul ca, nici macar pe bani nu putem sa facem aceste puncte....
    daca tot cotizam la colegiu... ar trebui macar sa fim informati de existenta acestor simpozioane...
    la noi la baia mare a avut loc un asemenea simpozion, organizat de colegiu... despre care am aflat a doua zi din ziarul local... ce sa mai zici altceva?....

Citat Publicat initial de avigi
    Aºa ar trebui dar mi-e teamã cã se va ajunge la simple"cotizaþii" ceea ce ar fi extrem de rãu pt profesie in general :?

8. .
    Sistemul in principiu este bun. Stimuleaza medicii sa mai dea pe la un congres, simpozion, curs si pe organizatori sa le faca. Acum desigur ca vor fi care se vor duce doar sa ia diploma pt puncte dar asta depinde si de organizatori sa faca activitatile interesante/utile pentru medici.
    Cu dus si intors ca orice lucru.
    Admin vetforum.ro

10. .
    Citat Publicat initial de roxanalipovan
    bine inteles ca se vor cumpara aceste puncte, din pacate, ca doar traim in romania....
    si sa nu mergem mai departe de faptul ca, nici macar pe bani nu putem sa facem aceste puncte....
    daca tot cotizam la colegiu... ar trebui macar sa fim informati de existenta acestor simpozioane...
    la noi la baia mare a avut loc un asemenea simpozion, organizat de colegiu... despre care am aflat a doua zi din ziarul local... ce sa mai zici altceva?....

din pacate nici la noi in Botosani nu se prea omoara astia sa ne anunte cand se fac simpozioane :roll:
    eu sunt medic de abator si se pare ca pana la noi face prea mult pe drum informatia......

12. .
    Bine ai venit Anca pe forum.
    E adevarat ca si unii si altii sunt de vina. Unii ca nu prezinta lucruri interesante altii ca sunt intrati prea tare in rutina si nu se mai uita la noutati.
    Admin vetforum.ro

14. .
    bine v-am gasit
    cu toate ca v-am gasit cam acum 1 an cand m-am si inregistrat :wink:

16. .

120 nu 150

Salut
    Nu mai sunt necesara 150 de puncte ci doar 120, un adevarat discount
    detalii pe siteul colegiului medicilor veterinari www.cmvr.ro
    in rest numai de bine
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

18. .

buna ziua

ceea ce ma intriga pe mine e urmatorul fapt ....

platesc cotizatie la colegiu ca si voi.............. de ce trebuie sa aflu de aceste puncte de pe forumuri!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!

de cotizatia aia macar sa fim si noi anuntati ..... nu credeti?

sunt multe de zis...... dar...........

20. .
    aaaaaaaaaaaaa apropo.............
    site-ul colegiului nu merge

22. .
    Intodeauna initiativele private au functinat mai bine decat anchilozatele institutii de oriunde.
    Orice institutie tinde sa aiba din ce in ce mai multi angajati pentru a face din ce in ce mai putin sau intr-un mod extrem de ineficient.
    Admin vetforum.ro

24. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare