+ Raspundeti subiectului
1 la 20 din 20 m.

Stie cineva cand este urmatorul congres de m. veterinara?

Discutia: Stie cineva cand este urmatorul congres de m. veterinara? din forumul De unde si ce invatam? (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Stie cineva cand este urmatorul congres de m. veterinara? Si eventual unde se tine? Ultimul de care am aflat ...

Si eventual unde se tine? Ultimul de care am aflat a fost la Sala Palatului in Bucuresti.
    Multumesc.

2. .
    ...stie cineva?

4. .
    stie cineva ... ? spuse ecoul

6. .
    congres nu stiu dar sunt multe manifestari stiintifice anul acesta la iasi

26 - 27 aprilie USAMV - Simpozion stiintific international "Performante si competitivitate în productia animala"
    Organizator: Facultatea de Zootehnie

27 aprilie Workshop: "Medicatia antifungica - de la concept la administrare"
    Organizator: Facultatea de Medicina Veterinara

10 - 11 mai, USAMV - Simpozionul stiintific al studentilor
    Organizator: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi

7 - 8 iunie, USAMV - Simpozionul cu participare internationala "Progrese si perspective în medicina veterinara"

28 iunie, USAMV - Conferinta nationala "Idei de afaceri - Cresterea taurinelor pentru carne"
    Organizator: Facultatea de Zootehnie

21 - 22 septembrie, Workshop: Dezvoltarea si validarea unor metode noi de diagnostic si supraveghere a virusului WEST NILE în ecosistemele Deltei Dunarii si testarea unui nou vaccin de uz veterinar bazat pe vectori lentivirali.

28 septembrie, Workshop: Diagnosticul precoce si terapia preventiva a starilor patologice la pestii de cultura în relatie directa cu indicatorii de productie.

4 - 5 octombrie, Conferinta: "Actualitati privind micotoxinele hepato-nefrotoxice"

8. .

Congres

Congrese de medicina veterinara sunt f. multe. Depinde ce intelegi prin congres. In acceptiunea multora orice sesiune stiintifica, simpozion, reuniune stiintifica a unei specialitati medicale este considerat congres. Va reamintesc dragi colegi ca termenul de congres se refera la o reuniune nationala sau internationala in care delegatii sau invitatii dezbat probleme majore (cum ar trebui) in urma evaluarii temelor de catre un comitet stiintific de marca (aceeasi remarca). Pledoaria fiind facuta subiectul este urmatorul: cred ca te referi la un Congres National de Medicina Veterinara cu Participare Internationala care nu am cunostinta sa fi fost vreodata organizat la Sala Palatului in Bucuresti in ultimii 10 ani (eu am terminat FMV in 1999) si rememorez Voineasa 1997, Baile Felix 2000.
    La obiect urmatorul CONGRES NATIONAL DE MEDICINA VETERINARA (al X-lea) va fi organizat in perioada 18-21 sept 2007 la Poiana Brasov.
    M-ar bucura sa vad acolo mult mai multi studenti decat am vazut la ultimele editii. Poate ar fi util de luat o decizie la nivel de asociatii studentesti.
    Felicitari pt moderator ca a pus o astfel de intrebare.

10. .
    Multumesc Mihai pentru precizari.
    Trebuie sa recunosc ca am si un interes personal in aflarea datelor si locatiilor unor astfel de congrese pentru ca singura sansa de a face cunoscut forumul este sa pun anunturi acolo.
    Nu stiu daca voi resusi sa ajung la Poiana Brasov.
    Daca se ofera cineva sa ma ajute am sa-i trimit prin posta mai multe printuri cu forumul pentru a le lipi pe pereti.
    Ma intereseaza toate activitatile unde medicii veterinari se aduna.
    Daca sunt in Bucuresti pot sa le pun eu dar in rest e mai greu.
    Oricum, cine mai are informatii despre astfel de activitati este rugat sa le posteze aici pentru cei interesati.

12. .

Congres Medicina Veterinara

Popularizarea vetforumului (daca la aste te-ai referit la a pune printuri) nu este cea mai onorabila cale. Ia legatura cu Asociatia generala a Medicilor Veterinari (AGMVR) si poate te vor ajuta in publicarea unui anunt in Jurnalul Medicilor Veterinari sau a volumului dedicat congresului sau a Revistei Romane de Medicina Veterinara.

14. .
    Multumesc pentru sfat dar e posibil sa ceara bani pentru asta. Am sa fac un anunt sa il trimit spre publicare. Sper sa ma ajute.
    De acord ca nu e cea mai onorabila cale dar sigur e cea mai ieftina
    Eu nu am firma si nici nu am primit sponsorizari, cheltuielile cu forumul am reusit sa le strecor in bugetul familiei plus ca am primit ceva ajutor de la fratele meu.
    Dar hai sa lasam urmatoarele discutii la subiect. Eventual facem un alt topic la discutii.

16. .

Re: Congres Medicina Veterinara

Citat Publicat initial de Mihai Cornila
    Popularizarea vetforumului (daca la aste te-ai referit la a pune printuri) nu este cea mai onorabila cale. Ia legatura cu Asociatia generala a Medicilor Veterinari (AGMVR) si poate te vor ajuta in publicarea unui anunt in Jurnalul Medicilor Veterinari sau a volumului dedicat congresului sau a Revistei Romane de Medicina Veterinara.
    Poti / sau poate cineva sa dea o mana de ajutor in a pune o vorba buna pentru publicarea unui anunt in Jurnalul Medicilor Veterinari sau a volumului dedicat congresului sau a Revistei Romane de Medicina Veterinara?
    Daca da, ar fi de mare ajutor.

18. .
    De asemeni cineva care merge la CONGRES NATIONAL DE MEDICINA VETERINARA (al X-lea) va fi organizat in perioada 18-21 sept 2007 la Poiana Brasov poate se ofera voluntar sa puna cateva afise acolo.
    Fisierul pt print se gaseste aici:
    http://www.vetforum.ro/forum/viewtopic.php?t=96

Daca nu dispuneti de imprimanta pot face eu printurile.

20. .
    deci nu merge nimeni la congres?
    Macar stie cineva unde anume este ?

22. .
    de mers nu merg...dar stiu ca este saptamana asta unu' la brasov.

24. .
    Unde anume la ce adresa ca am pe cineva care poate pune afisele ...
    Pe google nu gasesc nimic

26. .
    asta nu stiu exact dar daca reusesc sa aflu te anunt.

28. .
    Din pacate acum am vazut ca e in Poiana si nu in Brasov.
    Nu cred ca o sa ajunga pana acolo persoana respectiva.
    Poate ne ajuta cineva totusi .... desi nu m-am dat batut inca.

30. .
    Citesc cu dezamãgire cum ai strigat in pustiu..Chiar nu s-a gãsit nimeni sã te ajute??ªtiu cã dupã rãzboi mulþi viteji se aratã..dar cel puþin eu am venit de douã zile.Pãcat ...frumuseþea unei discuþii apare cind interlocutorii intrã in polemicã îºi susþin ideile....de exemplu acum sunt singur pe aici ºi e doar21.30 !!!!!!

32. .
    Am reusit sa ajung si sa pun anunturi. Acum sunt foarte curios daca a avut si efect. E adevarat ca parca au fost mai multe inscrieri decat de obicei dar actiune nu prea.
    Ai perfecta dreptate cu polemica dar trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare. Eu cel putin dau pe afara :lol:
    Ca alfel mergeam la 9.

34. .
    Mãcar nu eºti singur ne luãm paturi aproape.!La congres am participat ºi eu dar am fost total dezamãgit de nivelul profesional al celor care au susþinut unele teme.Fac aceastã remarcã comparind trei congrese la care am participat: Voineasa,Oradea,Poiana Braºov.O altã dezamãgire personalã a fost slaba reprezentare studenþeascã la ultima ediþie....Oare motivul sã fi fost financiar? Mi-aº dori sã fi fost aºa....

36. .
    Mãcar nu eºti singur ne luãm paturi aproape.!
    :lol:

Cred ca motivele sunt combinate.
    Astfel ca in primul rand vrei sa inveti ceva nou, apoi sa petreci bine si sa nu dai faliment facand asta.
    Din ce spui se pare ca nu prea bifeaza la nici una dintre ele. Plus ca in studentie mai usor cu banii si la Poiana nu-i asa de ieftin.

Si oare ai vazut anuntul meu acolo? Sau ai aflat altfel de forum?

38. .
    Rãspunsul la a doua intrebare il ai in topic-ul nou pe care l-ai lansat cu statistica.In altã ordine de idei mai existã organizaþii studenþeºti? Dacã da cred cã era datoria lor sã organizeze participarea ucenicilor in ale meseriei sã gãseascã sponsorizare sau mãcar sã-i scuture pe dinozaurii de seniori ºi sã le aminteascã ,cã dupã ei nu e bine sã vinã potopul ci generaþii noi de medici....La Voineasa autocarele cu studenþi au dat tonul si au fost sarea ºi piperul.In prohibita POIANÃ a fost jalnic de la prezentarea unor firme de prestigiu pinã la absenteismul penibil pe secþiunile de dezbateri....De ce Dumnezeu te mai inscrii cu lucrare dacã nu vii sã o susþii??? Doar pt a apare in rezumatul lucrãrilor? PENIBIL. Aº mai avea multe de spus dar o iau incet cã m-am aprinssssssss

40. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Care este strictul necesar pt deschiderea unui cabinet vet?
    De Ann in forumul Bine ai venit si Administratia forumului
    Raspunsuri: 7
    Ultimul mesaj: 24-01-12, 16:10
  2. Norme noi pt cabinetul veterinar de cand cu EU?
    De Tatal lor in forumul Ce se mai aude?
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 16-01-07, 09:03

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare