+ Raspundeti subiectului
1 la 11 din 11 m.

Acte si conditii

Discutia: Acte si conditii din forumul Management si bani (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Studentii la medicina veterinara pot deschide o farmacie sau trebuie sa astepte terminarea facultatii?...

Acte si conditii

Studentii la medicina veterinara pot deschide o farmacie sau trebuie sa astepte terminarea facultatii?

2. .
    pentru farmacie veterinara iti trebuie diploma de medic,ca si pt.cabinet.pt.pet shop nu ai nevoie de diploma.

4. .
    Pana termin facultatea pot sa infiintez farmacia pe numele unui doctor, iar dupa ce termin sa o transfer pe numele meu?

6. .
    Iti raspund eu la intrebare: poti sa transferi firma pe numele tau dupa ce termini. Intri in firma printr-un act ca asociat dupa care iese respectivul. Bineinteles ca trebuie sa faci lucrul asta oficial , la Registrul Comertului si la DSV judetean.
    Inca ceva: gaseste pe cineva de foarte mare incredere, care sa se ocupe de firma pentru ca tu sa o preiei in regula, avand in vedere ca esti student si ca sigur nu ai timp de asa ceva. :wink:

8. .
    Multumesc pentru raspunsuri. Mai am totusi o nelamurire, doctorul care deschide farmacia trebuie sa fie obligatoriu din acelasi judet un de unde se deschide farmacia? :roll:

10. .
    Trebuie sa fie membru in colegiul vet. dar nu obligatoriu in judet.Totusi dupa cite stiu in farmacie si cabinet trebuie sa demonstrezi ca exista un medic care supravegheaza activitatea permanent

12. .

raspuns

Salut.
    Din cate stiu mai poti sa deshizi o firma impreuna cu un med vet in care el sa detina 1-2 % din firma, dar nu sunt foarte sigur, cel mai bine te interesezi la DSV, pt ca ei iti vor da autorizatia de functionare, din cate mai stiu este o lege trebuie sa fie actionar si un medic veterinar dar nu sunt sigur de minimul de procente pe care trebuie sa le detina acesta.
    Oricum ai mare grija. Mult succes

14. .
    In mod sigur trebuie sa detina minim 51% din firma medicul veterinar.

16. .
    Salutare,sunt nou aici si vroiam sa va salut pe toti!

18. .
    Bine ai venit absolute power. Chiar ca avem nevoie de ceva energie.
    Admin vetforum.ro

20. .

salutari

Salutari la toti in primul rand.

Legat de subiectul asta cu acte si conditii chiar sunt curios daca cineva si-a facut un cmv sau o firma pentru cabinet sau/si farmacie pentru ca ma intereseaza toate costurile. Actele si restul le stiu , dar nu stiu inca de cati bani sunt nevoie pentru toata birocratia asta romaneasca.
    Ma mai intereseaza si ce taxe se percep anual, semestrial sau trimestrial pentru tipul asta de firma, treaba cu medicul veterinar sa fie asociat (daca eu ca medic veterinar trebuie sa-mi fac inca un asociat) si cat de repede imi va lua sa inchid firma in caz de nevoie si eventual ce taxe mai trebuie sa platesc si atunci.

Sper ca nu v-am dat batai de cap

Va multumesc.

22. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare