+ Raspundeti subiectului
1 la 20 din 20 m.

concesionarii despre ei

Discutia: concesionarii despre ei din forumul Management si bani (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Doresc sã deschid acest spaþiu in speranþa cã vom putea dezbate aici problemele ce le intimpinãm fiind concesionari ºi ...

concesionarii despre ei

Doresc sã deschid acest spaþiu in speranþa cã vom putea dezbate aici problemele ce le intimpinãm fiind concesionari ºi poate impreunã prin schimb de idei ºi experienþã sã ne facem munca mai uºoarã.
    Este adevãrat cã anul acesta am rãmas fãrã anticãrbunos la cabaline,de fapt la toate speciile?(mã refer la zonele unde nu s-a diagnosticat de 10 ani boala)

2. .
    Am ramas fara anticarbunos la cabaline, bovine si ovine. In marinimia lor au introdus recoltare pb.sange 2x/an la bovine + o tubercculinare. Daca vrei, iti trimit programul strategig 2008.

4. .
    Merci,Vet chiar te rog.Sunt concesionar incepãtor. M-am bãgat ºi eu in seamã cind mulþi vor sã plece

6. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    Scuzati-ma pentru intrebarea, ce inseamna concesionar? hihi mersi de raspuns. :oops:

8. .
    Un medic veterinar ce are atribuþii de supraveghere a efectivelor de animale intr-o zonã delimitatã( comunã,oraº) ºi de prevenire a apariþiei unor boli declarabile in acel perimetru.Concesionar pentru cã este de fapt un medic veterinar de liberã practicã ce concesioneazã aceste activitãþi sub forma unor prestãri de servicii de la Agenþia Naþionalã Sanitar Veterinarã ºi pentru Siguranþa Alimentelor printr-o licitaþie pe o perioadã determinatã de timp. Sper cã þi-am fost de ajutor

10. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    da mersi avigi! :wink:

12. .
    Am comis-o ! Vã spun ce-am pãþit pt cei vechi sã vã umfle risul iar cei noi ca mine pentru luare aminte:cind am bãgat electronic dobitoacele la rubrica an de nastere am tastat doar ultimele douã cifre( ex 07 in loc de 2007) ºi m-am trezit dupã douã luni de muncã cu pasapoarte in care "Fulga" se nãscuse in 2020 sau 2015 :shock: A trebuit sã modific dobitoc cu dobitoc citeva sute :cry: AZI AM TERMINAT, ºi sunt terminat

14. .
    E bine ca ai cateva sute .
    E o mare idiotenie sa emita pasapoarte cu animale nascute in viitor. Puteau sa te notifice cumva asupra greselii.

16. .
    Era prea mare deranjul Pe la tine cit merge antraxul cu vaccin cu tot cã am miine prima turmã ºi nu ºtiu cit sã cer(sunt in zonã liberã de antrax....ºi de bani :lol:

18. .
    Pai zona libera de antrax e cam toata Romania (pentru ca nu a aparut in ultimii 10 ani s-a scos din programul strategic).
    anticarbunosul....la caluti 5 ron ... la vacute anticarbunos+40ml vermizol a-10 =10ron. Eu momentan fac deparazitarile la vaci....la domiciliul clientului ...ptr ca dupa noile reglementari ... vacile trebuiesc deparazitate cu cel putin 21 zile inainte de tuberculinare ... . oricum...anticarbunosul nu-l bag pe gatul proprietarului....ci il intreb daca vrea ori ba. Majoritatea vor.
    Sunt zone unde tarifele ptr chestiile astea sunt mai mari cu 40-50 % decat ale mele...dar e vorba de zone cu oameni mai potenti (financiar). Dar sunt si zone cu tarife mai mici ca astea .

20. .
    Vina mea cã n-am precizat mã refeream la oi. Cred cã voi lua 1 ron ,pt cã am 3 csv -uri vecine cu antrax diagnosticat ºi ei il fac gratis. Iþi spun miine searã cum a fost. Merci de informaþii ºi dacã mai eºti "pe fir" spune-mi cit iei la oaie

22. .
    Mai existã obligativitatea celor cu turme de oi sã le imbãieze antiparazitar?

24. .
    Citat Publicat initial de avigi
    Mai existã obligativitatea celor cu turme de oi sã le imbãieze antiparazitar?
    Traim intr-o democratie originala! Nimeni nu mai este obligat sa faca nimic.
    Si chiar daca ar fi obligat sa le imbaieze....care e problema??? Il poti sanctiona daca nu o face???

26. .
    Eram dator un raspuns: la oi" n-a mai fost" :lol: cicã n-au bani,doar ce-i gratis e bine primit :cry:
    Este adevãrat cã in aprilie vor schimba toate contractele?

28. .
    Nu stiu care e treaba cu contractele. Da si tu mai multe detalii te rog.
    Faza cu oile e nasoala....dar se pare ca o sa putem controla treaba asta. Se aude ca nu vor mai primi subventiile de la APIA fara o adeverinta de la noi....care sa ateste ca animalele au fost supuse actiunilor s-v. Si daca nu a vrut sa dea 1 ron pe oaie...va pierde muuuult mai mult.

30. .
    Aºa frate cã m-am simtit ca un milog care cersea sa-si facã meseria :cry:
    PS I s-a pãrut mult si 0,5 RON pe oaie

32. .
    Revin,pinã acum erau contracte separate pe identificare si actiuni.Am inteles cã din aprilie le vor cumula intr-unul singur

34. .
    Ce se aude cu TBC-ul?

36. .
    Se face si e platit de stat.

38. .
    Ce ne facem cu perioada in care contractele de identificare nu au mai fost valabile,dupa 30 aprilie?

40. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Ce stiti despre examenul de primariat?
    De Madalina in forumul De unde si ce invatam?
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 21-06-11, 18:54
  2. ajutor pentru studii despre HBP la caini
    De Teluki in forumul Bine ai venit si Administratia forumului
    Raspunsuri: 6
    Ultimul mesaj: 30-05-11, 10:56
  3. as dori niste sfaturi despre tratarea unei rani
    De mirel1991 in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 30-06-10, 03:07
  4. Despre hamsteri
    De firsthamster in forumul Rozatoare