+ Raspundeti subiectului
1 la 7 din 7 m.

Cum mai stati cu finantele dragi colegi?

Discutia: Cum mai stati cu finantele dragi colegi? din forumul Management si bani (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Eum unul nu foarte bine, lucrez la un petshop si cabinet veterinar in devenire in Constanta; totusi ma gandesc ...

Cum mai stati cu finantele dragi colegi?

Eum unul nu foarte bine, lucrez la un petshop si cabinet veterinar in devenire in Constanta; totusi ma gandesc ca poate sunt si cazuri fericite, nu or fi toti ca mine, muritori de foame; astept cu interes raspunsurile voastre, cu bune cu rele...

2. .
    ca n orice profesie ori esti bun si castigi, ori esti ..... si ai noroc si iar castigi!

4. .
    da, asa e oricum ai fi noroc sa ai , vorba aia:" cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i lenes are tot asa

6. .
    In conditiile in care lunar bag motorina de 1200 lei si alerg ~1000km/saptamana....sunt pe drumuri de la ora 6.30 pana la 21-22 sau mai tarziu.........scot si eu o paine alba....fara alte extravagante. Muncesc ca boul ca sa am ce sa mananc.

8. .
    te invidiez, vet!
    TRAG concluzia ca esti cam singurul medic pe o raza f mare, nu ai concurenta, alergi mult, castigi bine

10. .
    Da, ai dreptate sunt singurul vet pe raza petshopului, si mai alerg de la un raft la altul sa ma mentin in forma, mai imi tocesc unghiile cu netu' si cam atat...

12. .
    Ce ai zice sa lucri in UK intr-un cabinet de animale mici, sa castigi 2000-3000 de lire pe luna? suna bine? daca vrei se poate trebuie doar sa imi spui si sa vedem ce putem rezolva; eu unul imi lipsesc anumite chestii dar sper si eu cand o sa pot sa fac teaba asta

14. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou fericit
    De Tatal lor in forumul Bine ai venit si Administratia forumului
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 26-12-07, 13:53

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare