vrei sa mooor?! de la ploiesti pe bicicleta, nuu? ma plictisesc in general, nu de sigla, chiar mi-a placut si te felicit pt ea, insa cred ca e un subiect incheiat, ne place si gata! ramane!
Discutia: la facultate cu bicicleta din forumul Activitati civice (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): hai ca am inchis subiectul ala cu sigla ca sa nu te mai plictisesti.inca putin si incepem si facultatea.o ...
hai ca am inchis subiectul ala cu sigla ca sa nu te mai plictisesti.inca putin si incepem si facultatea.o idee buna este sa mai facem si noi putina miscare,sa infruntam traficul din bucuresti si sa iesim la o plimbare cu bicicleta.nu e greu.si daca tot o sa aparem prin facultate pe 2 roti poate mai marii de acolo o sa ne faca si 2-3 "parcari" de bicicleta.pana atunci o putem lega de orice copac.......
vrei sa mooor?! de la ploiesti pe bicicleta, nuu? ma plictisesc in general, nu de sigla, chiar mi-a placut si te felicit pt ea, insa cred ca e un subiect incheiat, ne place si gata! ramane!
:lol: hai maaa ca nu mori.vrei sa spui ca vii in fiecare zi la facultate din ploiesti?? :shock:Publicat initial de starkon
Eee, o sa-ncerc, adica cel putin eu asa zic acum.. stai sa vad de la 1 oct. !
La ce trafic e in Bucuresti in scurt timp bicicleta sau scuterul va fi singura optiune rezonabila de transport.
Ma gandesc cu groaza la septembrie octombrie cand revin toti cei plecati in concediu ... cred ca voi lua metroul :cry:
nu va luati scutere ca in fiecare zi aud cate o poveste despre scutere in santuri, striviti si capete sparte.
nu,nu scutere.....bicicleta :lol:
Hai ca-mi arunc si io rolele-n portbagaj!
:lol: :lol: :lol:
Chiar o idee buna ca si pe rolele mele s-a pus praful ...
Cu scuterele mai tarziu cand se va inchide circulatia pt masini prin centru. Sau va fi cu taxa.
Noroc cu voi! Ieri am mers pe role, poate pana data viitoare-mi trece si febra musculara! :lol: :lol: :lol:
:lol: haa...m-ai facut sa rad.da mai,cat inca este cald si uscat pe jos nici nu are sens sa te complici cu mijloc de transport in comun.faci 5 ore pana la destinatie si mai stai si in diverse mirosuri.asa iti pui un rucsac in spate cu niste adidasi ceva in el si aia e.si febra......trece sigur daca mai mergi 2-3 zile pe role :P
Pai de 2 luni tot zic ca-mi bag banda de alergare-n priza si nimic! Tigari si cafea, atat! Dar azi chiar m-am enervat (bine..de maine... haoleoo picioarele meleee!).