T61
Discutia: cocker spaniel din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Am un cocker spaniel de 11 ani.De 3 luni a inceput sa slabeasca si voma dupa mancare.De vreo luna ...
Am un cocker spaniel de 11 ani.De 3 luni a inceput sa slabeasca si voma dupa mancare.De vreo luna a sangerat in scaun. Am fost la medic si i s-a efectuat analize medicale, in urma carora s-a descoperit pancreatita si creatina la nivel ridicat. De atunci am schimbat hrana , in royal canin hepatic si urinal,inainte manca frieskies vitality, carne pui spate, mancare prea putina de altfel.Acum a slabit foarte mult si de vreo 3 zile numai are putere sa mearga. I s-a administrat perfuzii, a prins un pic de putere, dar degeaba, nici numai mananca nimic si a vomat fiere.Apa prea putina a baut. Spuneti-ne daca mai putem face ceva desi cred ca nu mai are multe zile, ni s-a spus ca este si varsta, desi nu putem accepta sa se chinuie.Va rugam din suflet ajutati-ne!!! Ce putem sa facem sa treaca mai usor peste chinuri. Am incercat sa ii administram apa de orez cu seringa. Va mutumim din suflet si asteptam sfaturi!!!
T61
Moni , din pacate acest forum este doar pentru pentru medici.
Sunt multe situri in care poti gasi sfaturi pentru situatia descrisa de tine.
Multumesc pentru intelegere.
Admin vetforum.ro
Cockerul spaniel este una dintre cele mai frumoase rase de caini.![]()
Modificat ultima data de Vet; 24-11-10 la 14:08. Motivul: Fara reclama la siteuri care nu au legatura cu aceasta comunitate.