+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

cocker spaniel

Discutia: cocker spaniel din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Am un cocker spaniel de 11 ani.De 3 luni a inceput sa slabeasca si voma dupa mancare.De vreo luna ...

cocker spaniel

Am un cocker spaniel de 11 ani.De 3 luni a inceput sa slabeasca si voma dupa mancare.De vreo luna a sangerat in scaun. Am fost la medic si i s-a efectuat analize medicale, in urma carora s-a descoperit pancreatita si creatina la nivel ridicat. De atunci am schimbat hrana , in royal canin hepatic si urinal,inainte manca frieskies vitality, carne pui spate, mancare prea putina de altfel.Acum a slabit foarte mult si de vreo 3 zile numai are putere sa mearga. I s-a administrat perfuzii, a prins un pic de putere, dar degeaba, nici numai mananca nimic si a vomat fiere.Apa prea putina a baut. Spuneti-ne daca mai putem face ceva desi cred ca nu mai are multe zile, ni s-a spus ca este si varsta, desi nu putem accepta sa se chinuie.Va rugam din suflet ajutati-ne!!! Ce putem sa facem sa treaca mai usor peste chinuri. Am incercat sa ii administram apa de orez cu seringa. Va mutumim din suflet si asteptam sfaturi!!!

2. .

4. .
    Moni , din pacate acest forum este doar pentru pentru medici.
    Sunt multe situri in care poti gasi sfaturi pentru situatia descrisa de tine.
    Multumesc pentru intelegere.
    Admin vetforum.ro

6. .
    Cockerul spaniel este una dintre cele mai frumoase rase de caini.
    Modificat ultima data de Vet; 24-11-10 la 14:08. Motivul: Fara reclama la siteuri care nu au legatura cu aceasta comunitate.

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. COCKER
    De hag in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 7
    Ultimul mesaj: 11-03-08, 00:12

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare