+ Raspundeti subiectului
1 la 9 din 9 m.

diaree rebela

Discutia: diaree rebela din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): as dori sa aflu ceva tratamente cu produse de calitate ce pot combate o diaree de necontrolat. pe scurt ...

diaree rebela

as dori sa aflu ceva tratamente cu produse de calitate ce pot combate o diaree de necontrolat. pe scurt este vorba de un motan de 5 luni care prezinta o diaree de ceva vreme care nu cedeaza sub nici un tratament. motanul in cauza a fost deparazitat intern de 2 ori cu drontal dar nici dupa aceasta deparazitare diareea nu a cedat, i s-au administrat antibiotice (lincospectin pana la 7 zile), ultrasol 3 zile (produs foarte bun dupa parerea mea, a fost incercat pe cainele meu care avea diaree si dupa o singura administrare scaunul era normal), nemaivorbind de spasmium care nu se mai gaseste acum pe piata dar cine si-a facut stoc are si acum si de antispastice care erau la ordinea zilei, de curand a fost necesara administrarea de fortum (cefalosporina) si minunea a durat 2 zile in care scaunul era cat de cta normal. dupa mine singura problema ar fi pancreasul, dar urmeaza sa ii fac si ceva analize de sange pentru a confirma sau nu pancreatita la care ma mai gandesc. daca cineva are vreun tratament sau o idee ii raman dator

2. .
    Mai da si tu ceva detalii.....frecventa si volumul, aspect, miros.....mai spune si ce haleste pisicutul ala....daca a tinut o dieta ceva....daca antibioticele alea s-au administrat pe baza unei antibiograme....sau asa.....dupa ureche. Pana una alta.....daca tot ai zis ca vrei o idee ...poti sa incerci niste comprimate de Galiprotect (astea au oxitetraciclina si furazolidona).

4. .
    scaunul este regulat iar volumul la fel numai ca mirosul este insuportabil, cat despre antibiograma nu poate fi vorba, este un pisoi de pe strada adoptat intr-un subsol de bloc

6. .
    Am pãþit ºi eu cu trei cazuri speciale ºi am eºuat ca balena pe uscat.Speciale pt cã in toate cele trei situaþii era vorba de colectivitãþi monstruoase de pisici=5,8 respectiv35 :shock: Am pus eºecul pe seama microbismului accentuat ºi cooabitãrii foarte strînse .Ceva rezultate am avut cu spectam asociat per os cu gentamicinã dar pentru citeva saptãmini apoi a revenit.
    PS Eu ºtiam cã sulfamidele cam bubuie miþele :!: N-ai avut probleme cind ai fãcut ultrasol?

8. .
    nu , culmea e ca atat cat i-am facut mergea spre bine, dupa ce am oprit culmea a aparut din nou asa ca poate doar dumnezeu sa mai faca vreo minune

10. .
    incearcã stullmisan de la Richter 3-4 zile ºi gentamicinã per os cã nu trece de intestin(exclus intoxicaþie) 7-8 zile

12. .
    multumesc mult , sper ca i voi da de cap altfel ma omor cu mana mea

14. .
    PAREREA MEA ESTE CA SE TRATEAZA DE O VIROZA, IAR CU ANTIBIOTICELE NU REUSESTI SA CONTROLEZI (MOMENTAN) DECIT SUPRAINFECTIILE BACTERIENE, EU UNUL I-AS FACE O HEMOLEUCOGRAMA ORI UN TEST PARA PIF (PANLEUCOPENIA INFECTIOASA FELINA). SALUTARI!

16. .

mersi

motanul din pacate a murit intr-un accident de masina, la mult timp dupa tratament
    dupa cum vezi era de prin 2007

18. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare