+ Raspundeti subiectului
1 la 11 din 11 m.

frizerie si cosmetica canina

Discutia: frizerie si cosmetica canina din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Stie cineva unde se fac cursuri de frizerie si cosmetica canina?in ce oras si cam cat ajunge un astfel ...

frizerie si cosmetica canina

Stie cineva unde se fac cursuri de frizerie si cosmetica canina?in ce oras si cam cat ajunge un astfel de curs?

2. .

cusrsuri de tuns

din cate stiu eu nu se fac cursuri pentru cosmetica felina si canina, singura modalitate de a invata este sa stai pe langa cineva care stie sa tunda dar de obicei acele persoane nu prea vor sa invete si pe altcineva

4. .
    din pacate asa este....

6. .
    Intrebare: ce legatura au cosmetica si frizeria cu medicina?????

8. .
    vet,te-a lãsat mirosul? Miroase a bani ºi sã ºtii destul de frumoºi :wink:

10. .
    nu trebuie sa aibe o legatura anume. :roll:

12. .
    Intrebare: ce legatura au cosmetica si frizeria cu medicina?????
    Doar oferi un serviciu in plus.

14. .

legstura mare

chiar daca nu pare sa stii ca este o legatura foarte stransa. la cosmetica vin tot felul de animale mai mult sau mai putin ingrijite iar daca exista un medic acolo poti sa ii recomanzi macar anumite produse care sa ii ajute animalului respectiv, deci o sursa de bani, de aici o legatura foarte stransa

16. .
    fac ceva cosmeticã,modest, dar pot sã spun cã la aproape jumãtate din cainii tunºi am ceva de depanat ºi ca medic veterinar,otite,boli de piele,probleme de nutriþie,

18. .
    Mda....data viitoare cand o sa ma duc la frizer....o sa-l intreb daca are studii medicale. Facand abstractie de latura materiala ....... mie unul mi se pare aiurea faza cu medicul si tunsul cateilor.

20. .
    Parþial ai dreptate dar avind in vedere cite probleme de patologie am intilnit ,cred de fapt cã ar trebui ca frizerii de ciini sã aibã minime cunoºtinþe de anatomie ºi fiziologie,aºa cã mai bine ...

22. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare