+ Raspundeti subiectului
1 la 8 din 8 m.

gusta...

Discutia: gusta... din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): animalul meu,mai exact cel din poza, are obiceiul de a "gusta" urina celuilalt catel al meu de fiecare data ...

gusta...

animalul meu,mai exact cel din poza, are obiceiul de a "gusta" urina celuilalt catel al meu de fiecare data cand iese afara.cred ca ii place :lol: si dupa ce face asta ii tremura tot botul timp de 20-30 de secunde.are cineva idee de unde vine aceasta.........placere?

2. .
    urinoterapie cu efecte imediate :lol:

4. .
    mda,e posibil sa ai dreptate desi nu s-a pomenit de asa ceva la animale.am citit cate ceva despre asta.....nu stiu :roll:

6. .
    mi se pare mai ciudat ca nu urineaza si el imediat in acelasi loc, in rest... probabil se crede doctorul celuilalt catel al tau si-l verifica de fiecare data.. sa vada dc e ok!!! :lol:

8. .
    Celalalt catel al tau este femela sau mascul? Castrat(a)/necastrat(a)?

10. .
    Citat Publicat initial de Roxana
    Celalalt catel al tau este femela sau mascul? Castrat(a)/necastrat(a)?
    este femela si este sterilizata...

12. .
    La caini, adulmecarea urinii reprezinta un mod foarte eficient de a afla informatii despre celalalt: varsta, sex, perioada ciclului estral (in cazul in care este femela), etc. Aceste informatii sunt transmise prin intermediul feromonilor, substante chimice prezente si in fecale si saliva. Pentru a percepe acesti stimuli, cainii (precum si alte specii) au dezvoltat un anumit tip de "organ de simt", numit organul vomero-nazal (organul lui Jacobson), situat pe plafonul cavitatii bucale. Astfel, pentru a facilita accesul la informatiile primite prin intermediul feromonilor, animalele dezvolta un anumit comportament: isi ridica buza de sus si deschid gura. Astfel, permit o mai buna comunicare a canalelor organului lui Jacobson cu cavitatea nazala.

14. .
    Corect Roxana,tipul face cu urina ce facem noi cu o gurã de vin cind ii savurãm aroma.Cind imi duc schnauzeriþa la montã mã tãvãlesc de rîs cind vãd ditamai masculul de schnauzer uriaº cum îi tremurã barba (ºi e barbã nu glumã) cind imi gustã femela.

16. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare