+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

Moarte,Tedy Ciobanesc Mioritic 4 luni

Discutia: Moarte,Tedy Ciobanesc Mioritic 4 luni din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Buna Ziua , Ma numesc David Stefanescu , sunt din orasul iasi , am 17 ani si am si ...

Moarte,Tedy Ciobanesc Mioritic 4 luni

Buna Ziua , Ma numesc David Stefanescu , sunt din orasul iasi , am 17 ani si am si eu o rugaminte la voi sa ma ajutati.

Deci pe data de 20 martie 2010 mia murit un catelus pe nume tedy , el avea numai 4 luni , cauza morti lui nici acum nu se stie ,

Sa incepem cu inceputul:
    Era intro zi , venisem de la scoala ( il tin in aparatament) si am mers cu el afara , a facut diaree , cand a venit mama acasa ( ea e medic veterinar , dar nu bazata pe catei) si ia dat o pastila de diaree , dupa 1 ora a inceput sa planga , a plans mama ia mai dat niste calmante etc si degeaba a plans toata noaptea , dimineata lam dus la doctor si degeaba tot plangea ia dat si doctoru niste calmante la consultat , ia trecut cam 1 ora si lam dus iar la doctor ca iar a inceput sa planga , ia facut o operatie sa nu aiba ceva la burtica , si ghiciti : nu avea nimic la burta , si el tot plangea , bine neam dus la alt doctor, doctor acela ia dat un calmant cu speranta cai trece , lam adus acasa , a stat vreo 1 ora juma , durata anesteziei si degeaba iar a inceput sa planga si plangea si mai tare , am fost in ziua aia de vreo 3 ori la doctor iam facut ecrografii etc degeaba nu stia ce are , asa ca neam dus seara sa nu iasa vecini lam dus intrun atelier la tata si lam lasat acolo , dimineata cand neam dus tot plangea , neam dus la medicul care la operat si zicea ca probabil e ceva de la creier ca nici el nu a stiut ce putea sa aiba , el mergea facea urina etc nu avea probleme si am decis sa nul chinuim si am decis sa il enustaziem , asa ca nici acum nustiu , si mie ciuda ca a trait doar pe anotimpul de iarna nici na prins vara , : Si am uitat sa mentionez , el avea picioarele oleaca strambe din nastere dar nu cred ca era de la aia , ii dadeam calciu si incepea sasi revina , va rog frumos daca stiti oare ce sa intamplat sami spuneti si mie

Multumesc , lasati si voi o familie lamurita , ca aici in iasi numai "prosti" ca altfel nu am cum sa spun , care nu stiu nimic.

2. .
    Eu cred ca te-ai putea ajuta singur. Cum? Punand mana pe o carte. Invatand sa te exprimi si poate incercand sa inveti sa si scri corect. In ceea ce te priveste, ultima afirmatie din postul tau este complet adevarata.
    Acum, strict la subiect:
    ia dat o pastila de diaree
    ... ce pastila?

ia mai dat niste calmante etc
    ..... ce calmante? ce etc?

lam dus la doctor si degeaba tot plangea
    .... simplul fapt ca a ajuns la doctor trebuia sa-l calmeze?

[/quote]ia facut o operatie sa nu aiba ceva la burtica
    .... asa..fara o ecografie, fara o analiza sangvina....s-a apucat sa taie animalul pe burta?
    lam dus intrun atelier la tata si lam lasat acolo
    ....foarte bine ai procedat. Si e bine daca acolo era si ceva mai frig...si putin curent. Ca oricum in urma anesteziei se incinge cam tare....dar asta o sa-ti explice mama ta.
    mie ciuda ca a trait doar pe anotimpul de iarna nici na prins vara
    .... cred ca era mai putin dureros sa moara vara.

Asa, ca idee, ce vaccinuri avea cainele ala?

In concluzie, nimeni nu are cum sa-ti spuna sau sa-ti dea o idee despre ce s-a intamplat. Cert este ca ati procedat total aiurea.

4. .
    Nu ai inteles , PE EL LA APUCAT PLANSU , SI de asta am procedat astfel , ce vrei era sal las sa planga pana murea singur? am fost la 2 doctori si nici ei nau dat de cap
    Si unu a zis chiar asa : In 15 ani ai mei de studii , nu am intalnit asa ceva

De asta am facut postul asta

Stiu , eram grabit cand am scris mai sus , o sa corectez

PS : Pastila , nustiu ce pastila , o pastila de diaree normala , nu cred ca e de la aia , el urla de durere nu de pastila

Sau mai putea avea o intoxicatie , dar nu avea cum.

6. .
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu m-am putut abtine. :shock: :shock: :shock: :shock:

8. .
    Mda....e clar. Cainele s-a sinucis. Cu asa stapan nu e de mirare.
    Alooooo, copilu......pe ce lume traiesti???
    Ma bucur ca nu l-ai lasat sa moara. E bine ca l-a omorat cineva.

10. .
    Foarte pitoresc mesajul
    Imi pare rau de caine
    Datele sunt prea vagi pentru a se putea pune un diagnostic.

Inutil sa spun ca acesta este forum DOAR pentru medici veterinari si nu pentru astfel de sfaturi.
    Admin vetforum.ro

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. ciobanesc caucazian cu umflatura (tumoare) in zona botului.
    De andreea.maria2006 in forumul Caini
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 16-03-09, 15:10
  2. Raspunsuri: 6
    Ultimul mesaj: 06-02-08, 10:52

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare