+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.

Prostata

Discutia: Prostata din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Buna seara tuturor!! Sunt studenta la MV in anul 6 si am lucrarea de LICENTA pe patologia prostatei la ...

Prostata

Buna seara tuturor!! Sunt studenta la MV in anul 6 si am lucrarea de LICENTA pe patologia prostatei la caine..Din pacate de cand ma ocup de realizarea lucrarii, nu am gasit decat cazuri de prostatite, chisti si 2 cazuri de adenom, de aceea va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu niste cazuri de adenom si adenocarcinom intrucat nu sunt suficiente cazurile pe care le am...Licenta se apropie cu pasi repezi si am intrat in panica...Va rog frumos, daca ma puteti ajuta macar cu niste imagini ecografice...Va multumesc... :cry: :cry:

2. .
    Bine ai venit andini pe forum. Sper sa gasesti pe cineva sa te poata ajuta eu din pacate nu am cum.
    Bafta.
    Admin vetforum.ro

4. .

cum ai rezolvat cu licenta?

Citat Publicat initial de andini View Post
    Buna seara tuturor!! Sunt studenta la MV in anul 6 si am lucrarea de LICENTA pe patologia prostatei la caine..Din pacate de cand ma ocup de realizarea lucrarii, nu am gasit decat cazuri de prostatite, chisti si 2 cazuri de adenom, de aceea va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu niste cazuri de adenom si adenocarcinom intrucat nu sunt suficiente cazurile pe care le am...Licenta se apropie cu pasi repezi si am intrat in panica...Va rog frumos, daca ma puteti ajuta macar cu niste imagini ecografice...Va multumesc... :cry: :cry:
    Nu am mai intrat de mult pe forum si abia acum am vazut mesajul. Am avut o problema destul de mare cu un boxer cu o prostata marita, nu se stie daca a fost adenom sau doar prostatita. Pana la urma a murit, dar s-au incercat destul de multe. Singura concluzie din toata povestea asta este ca nu trebuia administrat Ypozane, cand a inceput sa-si revina. L-a cam dat peste cap si a picat din nou.

6. .
    Citat Publicat initial de andini View Post
    Buna, daca mai este actual pentru tine, iti trimit imagini cu o prostata (vedere generala si sectiune), unde se vad clar abcesele multifocale. Este vorba de un ciobanesc german de prasila, de 11 ani, folosit excesiv la monta, care a sfarsit printr-o insuficienta renala cronica si in subsidiar avea afectarea prostatei.
    Imaginile atasate

8. .
    Multumim pt poze Dr Horvath, hai ca incep sa apara si cazuri interesante ...
    Ca o sugestie daca incadrezi obiectul de interes lasand cat mai putin pe langa, la zoom vei puteai vedea detalii cat mai multe. Sau foloseste o rezolutie mare si poti cropui (tai partile neinteresante din poza) dar mai simplu e sa incadrezi pe tot ecranul prostata si nu mai e nevoie sa editezi ulterior.
    Foarte buna si alaturarea riglei pt a se putea aprecia dimensiunile.
    Super, multumim de poze.
    Admin vetforum.ro

10. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare