+ Raspundeti subiectului
1 la 7 din 7 m.

URGENT AJUTOR! Ciobanesc german de 5 luni cu o ureche bleaga

Discutia: URGENT AJUTOR! Ciobanesc german de 5 luni cu o ureche bleaga din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Am un mascul ciobanesc german de aproape 5 luni care nu si-a ridicat o ureche, care ar putea fi ...

URGENT AJUTOR! Ciobanesc german de 5 luni cu o ureche bleaga

Am un mascul ciobanesc german de aproape 5 luni care nu si-a ridicat o ureche, care ar putea fi solutia?
    VA ROOOOOG MULT sa ma ajutati, sunt DISPERATA!
    Mi s-a spus sa ii pun o cochilie de plastic in interiorul urechii, am tinut cochilia o saptamana, cum i-am scos-o i-a picat iar urechea ! Mi s-a spus sa-i dau cu BenGAY ca sa-i "arda" urechea, sa-l oblige sa si-o ridice. NIMIC, dupa alte 5 zile. Chiar sa-l zgarii cu un ac, sa-l usture! Nu l-am zgariat, mi-a fost mila!
    Altcineva mi-a spus sa-i pun un cablu electric pe intreriorul urechii, pentru a-l curenta. Oare are efect?
    Mi s-a spus sa-l tin separat de ceilalti caini, sa nu-l muste in joaca de ureche. Si acum este singur in padoc!
    Un doctor veterinar mi-a recomandat sa-l operez, sa-i iau piele de pe cap (ca o operatie estetica). Este eficienta?

Oricine cred ca ma poate ajuta, sa-mi trimita pe mail-ul cristina.cornelia@yahoo.com datele de contact.

Multumiri anticipate,

Cristina

2. .
    Stai linistita..o sa i se ridice...si eu am un Ciobanesc German...si la varsta de 5-6 luni i-a picat o greutate pe o laba din fata si atunci i s-a lasat si o ureche...dar care s-a ridicat in timp..dupa o luna..daca nu mai bine..

4. .
    In sfarsit i-a raspuns cineva Cristinei. Bine ai aparut pe-aici Sorayna!

6. .
    Ce mai face urechea?? A cãzut ºi cealaltã ? Am avut un caz care a fãcut pe acarul in garã pinã la 10 luni .Proteinã de calitate,deparazitare,vitam.,minerale ,....ºi lasã sado masochismul cu sirme,ace,cuie.....genetica dacã e de calitate iºi va face treaba.Sã ne spui cum merge.

8. .
    catelul unei cunostinte se afla intr-o situatie identica ... is curios care e evolutia problemei si ce altceva se poate face pentru caini in astfel de cazuri.

10. .
    Citat Publicat initial de anton_m
    catelul unei cunostinte se afla intr-o situatie identica ... is curios care e evolutia problemei si ce altceva se poate face pentru caini in astfel de cazuri.
    Cred ca eutanasierea este cea mai potrivita solutie! Sper sa nu ma condamne nimeni pentru acest raspuns total idiot...dar aici imi permit sa refulez si eu. Pana la urma asta este un forum profesional sau este un forum unde intreaba Gigel ce vrea muschiu' lui striat???

12. .
    Citat Publicat initial de Vet
    ...Pana la urma asta este un forum profesional sau este un forum unde intreaba Gigel ce vrea muschiu' lui striat???
    :lol: Da este un forum profesional dar se mai gasesc si astfel de raspunsuri. Presupun ca e reclama mascata.
    Admin vetforum.ro

14. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. urgent
    De cristina georgiana in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 23-06-10, 18:18
  2. Moarte,Tedy Ciobanesc Mioritic 4 luni
    De Stefanescu David in forumul Caini
    Raspunsuri: 5
    Ultimul mesaj: 31-03-10, 23:57
  3. urgent!!!
    De catalina in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 24-09-09, 12:38
  4. ciobanesc caucazian cu umflatura (tumoare) in zona botului.
    De andreea.maria2006 in forumul Caini
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 16-03-09, 15:10
  5. va rog urgent un sfat
    De mufi in forumul Cazuri dificile
    Raspunsuri: 10
    Ultimul mesaj: 22-12-07, 11:04

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare