+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

vidarea glandei perianale-da sau nu?

Discutia: vidarea glandei perianale-da sau nu? din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Este bine sa se videze glandele perianale sau nu?Am auzit pareri diferite cum ca ar fi bine sa se ...

vidarea glandei perianale-da sau nu?

Este bine sa se videze glandele perianale sau nu?Am auzit pareri diferite cum ca ar fi bine sa se faca o data la 2 luni,iar altii afirmau ca o data ce s-a inceput trebuie vidate tot mai des datorita cresterii secretiei.Care e alegerea cea mai buna?

2. .
    Si pe mine ma intereseaza un raspuns in chestia asta, cateaua mea are parte de tratamentul asta, nu pot spune ca foarte des, insa chiar vreau sa stiu dc e bine ca i-l fac...

4. .
    Glandele perianale nu ar trebui vidate, decat daca este strict necesar. In cazul unor colectii abundente, starea generala a animalului se modifica , aparad hipertermie, abatere, inapetenta. Deci...trebuiesc vidate.
    In afara de sata, mai ales la cainii de apartament, apare si problema mirosului .
    Este adevarat ca vidarea frecventa nu face decat sa stimuleze secretia...dar asta e.

6. .
    Mersi pentru lamurire

8. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare