Esti studentã?...sau doar proprietar de cãteluº?
Discutia: vreau sfaturi din forumul Caini (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): [/b]Am un catelus de aproape 4 saptamani, e un mioritic cu caucazian. si pana acum i-am dat numai lapte ...
[/b]Am un catelus de aproape 4 saptamani, e un mioritic cu caucazian. si pana acum i-am dat numai lapte cu galbenus de ou,pt k mama lui a avut agalaxie dupa fatare.E grasun si nu are diaree. Ce altceva pot sa-i mai dau de mancare? Am citit pe net sa-i dau supe cu carne, morcovi, Si tot felul de sfaturi. Cand pot sa-i dau pastilute pt colici?
Esti studentã?...sau doar proprietar de cãteluº?
Publicat initial de avigi
Studenta. de ce? te mira ca nu stiu mai nik, practic vb? dc esti medic, intreaba-te ce stiai dupa un an d fac. practic vb. si nici nu lucrez in domeniu. :?
Nu trebuie sa te simti jignitã,avem niste reguli stricte cu "intrusii".Sincer nu am inteles la ce te-ai referit cind ai spus ca nu lucrezi in domeniu.Da dupã primul an nu stiam mare lucru insã prinsesem cit de cit notiuni de bazã. Esti bine venitã printre noi vei primi in mod sigur raspuns la problemele tale
Voi incerca sã-ti raspund:dacã prin "colici"te referi cum este corect la dureri abdominale generate de parazitii intestinali,da este momentul sa faci o deparazitare cu o dozare cit mai precisa si un produs de foarte bunã calitate.Administreazã-i doza dimineata pe stomacul gol si asigurã-te ca a inghitit-o si nu o vomitã la scurt timp.Cateii foarte mici vomitã foarte usor.Daca ai ghinionul sa aibã multi paraziti s-ar putea sa te trezesti cu aparitia colicilor si avind in vedere ca esti la inceput e bine sa-l duci la un cabinet veterinar.
PS Incearca sã foloseºti mai putine prescurtãri pentru usurinta comunicarii.Multumesc.
dupa umila mea parere n-are rost sa-i faci inca tratament antiparazitar. Ca hrana poti la virsta asta sa-i introduci supe cu orez, carnita si indicat si legume. In orice caz EVITA HRANIREA CU OASE pana la 3 luni.
Adrian daca ai facut parazitologie probabil ai uitat ca se pot naste cu paraziti ,larvele putind trece de bariera placentara.Cind nu detii si mama deci nu ai siguranta deparazitarii ei,e bine ca puii sa fie deparazitati la 4 saptamini.