Da .... stiu eu. La doua zile dupa ce a murit era mai mult deca ok.
Discutia: Pisica otravita isi revine din forumul Pisici (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Pisica a fost otravita, a raspuns la tratament si al doilea set de analize a fost mult mai ok ...
Pisica a fost otravita, a raspuns la tratament si al doilea set de analize a fost mult mai ok dar dupa patru zile a inceput sa faca crize de epilepsie si nu sa mai miscat 3 zile a intrat in coma acum a inceput sa isi miste capul si incearca sa se ridice dar inca continua si crizele si starea aproape vegetativa..... Mai stie cineva o situatie asemanatoare in care pisica sa isi revina ?
Da .... stiu eu. La doua zile dupa ce a murit era mai mult deca ok.
Nu inteleg ce vrei sa spui... Adica nu si-a mai revenit?
Intrun final pisica a inceput sa manance, dar tor nu umbla, se ridica doar pe labutele din fata, nu mai are nici crize de epilepsie (au trecut aproape 4 sapt.) ; dar tot nu am aflat daca e posibil sa isi revina complect... Mai insistam... Daca cineva a mai auzit ceva......
![]()
Iana, din pacate aici nu e forum pt consultatii veterinare ci doar pt discutii intre medici. Am sa inchid subiectul.
Exista nenumarate forumuri ce acorda sfaturi de acest gen.
Multumesc pt intelegere.
Admin vetforum.ro
Ce nu sa inteles din cele 2 cuvite "din experienta" vi se pare ca am cerut vreo consutatie? Mie mi se pare ca am fost destul de capabili in tratarea pisici nu aveam nevoie de consultatie ci de un schimb de ideei, si ce e asta ca aici e o discutie doar intre medici?????? Daca la inscrierea in forum scrie clar ca e destinat inclusiv studentilor !!!!!!!! Sau nu citesc eu bine in limba romina? Sa imi deschideti imediat subiectul ca, chiar am nevoie de informati si nici motivul inchideri in e fondat!!!!!
Cand spun medici ma refer si la studenti.
Deja m-am saturat de cei care nu citesc si intreaba de ce pisica lor nu mai toarce cand sunt atatea situri cu sfaturi si aici scrie clar ca e profesional.
Sorry dar viteza m-a facut sa nu ma prind ca esti din bransa. Am redeschis subiectul.
Am modificat eu titlul cu unul mai sugestiv ... face bine la cautarile ulterioare (pt cei interesati)
Admin vetforum.ro
Otravita cu ce? cum aratau analizele?