+ Raspundeti subiectului
1 la 8 din 8 m.

pisici

Discutia: pisici din forumul Pisici (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Pisica de 2 ani ce prezenta voma, apatie a murit in 2 zile. i-am administrat in prima zi un ...

pisici

Pisica de 2 ani ce prezenta voma, apatie a murit in 2 zile. i-am administrat in prima zi un antivomitiv cu vitamine, clamoxyl 0,5 ml si o dexamethasone 0,3 ml. Urmatoarea zi a fost bine chiar a inceput sa manance. in urma celui de al doilea tratament (doar antiboitic si antiinflamator) a murit la cateva ore prezentand o respiratie accelerata.
    Am cautat toate prospectele posibile de la clamoxyl si pe net dar nicaieri nu spune ceva de o posibila intoxicatie nici in supradoza????

2. .
    Bine ai venit Livia.
    Eventual poti sa iei in calcul si alergia la atibiotic.

4. .
    Totusi daca era alergic nu trebuia sa se manifeste de la prima administrare?

6. .
    Scuze am fost neatent. Am crezut ca a doua oara ai dat antibiotic nu si prima data.

8. .

Cazul Liviei

Putin probabil un soc alergic avand in vedere dexametazona administrata. Este bine de aflat antivomitivul folosit existand cazuri de reactii adverse la utilizarea metoclopramidului la pisica.

10. .

Re: Cazul Liviei

Autopsia? Toleranta la peniciline este foarte mare. Etilen glicol? IRA? Vaccinata? Categoric nu a murit din cauza injectiilor!

12. .

Livia....

...te-ai gandit la un posibil corp strain?..poate un trichobezor..?

14. .

Livia

...voma apatie...cum statea cu defecarea?..triada de corp strain?

16. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Donez pisici
    De goagacatalin in forumul Pisici
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 19-03-08, 08:14

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare