+ Raspundeti subiectului
1 la 2 din 2 m.

porcusorul meu de guineea

Discutia: porcusorul meu de guineea din forumul Rozatoare (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): va rog frumos sa ma ajutati! porcusorul meu de guineea probabil de la o alergie ceva ca altceva numi ...

porcusorul meu de guineea

va rog frumos sa ma ajutati! porcusorul meu de guineea probabil de la o alergie ceva ca altceva numi pot explica si bine asa mi-a spus si dortorul, scarpinandu-se foarte tare,acum are rani foarte urate pe spate. prima oara timp de 4 luni pana sa-l duc la doctor, l-am tinut cu acea rana urata pe spate de sa extins pe aproape tot corpul. facea febrea, nu manca, il tineam legata cu o carpa ca sa nu se mai scarpine pe rana ca-i dadea sangele, plangeam eu pentru durerea lui. doctorul la dat cu o solutie CICATRINOL, forte buna. la dat de doua ori la interval de 5 zile parca si ia trecut. A stat cam 4 luni fara sa se scarpine si acum iar si-a facut rani. Din pacate numai exista pe piata asa mi-a spus doctorul aceasta solutie foarte buna CICATRINOL. Ce sa fac sa evit aceasta alergie? imi iubesc foarte mult animalul si nu vreau sa mai sufere, ajutami-ma va rog! imi cer scuze daca nu am fost explicita. multumesc anticipat.

2. .
    Alinuta
    Din pacate aici e un forum strict pentru medici veterinari. Nu e conceeput sa ofere consultatii online asa cum ai nevoie tu.
    Oricum cred ca trebuie sa mergi la un medic veterinar ca nu se faca diagnosticari pe descrieri facute pe forum.
    Multumesc de intelegere.

Ai cateva cabinete aici sau poti sa cauti singura pe net.
    Admin vetforum.ro

4. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. porcusorul de guineea
    De laura in forumul Rozatoare
    Raspunsuri: 5
    Ultimul mesaj: 20-06-10, 22:35
  2. Medici veterinari buni specializati pe porcusori de guineea?
    De dr_bordeianu2006 in forumul Tratamente
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 21-04-10, 08:26

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare