+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

micul alexandru

Discutia: micul alexandru din forumul Pasari exotice (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): mai fratilor , am si eu o nelamurire .am tratat un papagal micul alexandru initial de oconjunctivita la ochiul ...

micul alexandru

mai fratilor , am si eu o nelamurire .am tratat un papagal micul alexandru initial de oconjunctivita la ochiul stang cu unguent opticlor.dupa 3 zile ma suna proprietarul si imi spune ca nu prea mai mananca .mentionez ca papagalii in nr de 2 fusesera cumparati cu 1 zi inainte de a ma duce eu sa il tratez pe mascul .femela fiind in continuare vesela si fara pb .am fost am vazut despre ce e vorba si l-am pus pe antibiotic enrofloxacina din 8 in 8 ore.singurele simptome find aripile lasate pe langa corp si lipsa apetitului .masculul a murit la 2 zile .femela traieste si acu la 1 luna dupa intamplare fara sa aiba vreo problema .daca stiti ceva lamuritima mai si pe mine ca sa stiu ce sa fac data viitioare?? :?:

2. .

unde nu e nici D_zeu nu are ce face

Se mai intampla sa mai pierdem pacienti caci nu putem da viata.Nu pot sa-mi dau seama dupa simtome ce avea dar cred ca edificator ar fi fost pt tine o necropsie facuta de tine sa vezi ficatul.Te-ai uitat sa vezi de paraziti externi?Daca a fost ceva infectios de ce oare nu a afectat femela mai urmareste-o o perioada eventual mergi de unde a luat papagalii si daca au cazuri asemanatoare, oferate sa-i ajuti si asa poate se rezolva misterul.Nu stiu cat te vor ajuta vorbele dar cam ata.SA-TI FIE PACIENTII SANATOSI :P

4. .
    Cele mai periculoase: boala de newcastle, gripa aviara, holera, micoplasmozele, bronsita infectioasa, laringotraheita infectioasa, samd. Nu uita primele 2.

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare