+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.

KA

Discutia: KA din forumul Reptile (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): cum ar fi sa ai drept "cel mai bun prieten" un piton sau o vipera? o broscuta testoasa,o iguana?v-ar ...

KA

cum ar fi sa ai drept "cel mai bun prieten" un piton sau o vipera?
    o broscuta testoasa,o iguana?v-ar tenta?
    cei care au deja asa ceva acasa poate ne pot spune cum se intretin si cum se comporta aceste animale in captivitate

2. .

serpi

viperistu @ yahoo.com
    pt mai multe informatii puteti obtine
    cine a fost muscat stie si mai bine
    cine are cunoaste

4. .
    Bine ai venit george.
    Recomandabil ar fi sa nu pui adrresa de mail la vedere pt a nu fi copiata de robotii de spam. Poti sa activezi din profil de la prvacy chioces casuta de email vizibila si asa poti primi mail de la butonul de mail. Avantajul e ca adresa nu apare in clar. Am pus eu spatii in adresa de mai sus pt a fi mai greu de citit de roboti.

Cred ca mai util ar fi sa pui informatiile despre serpi direct pe forum pentru a fi utile si altora. Altfel peste ceva timp ristii sa scrii zilnic mailuri

6. .
    Am o iguanã de vreo 70-80 cm .Dacã ar face lapte dupã cum mãnincã salatã,papadie,morcov,mãr,...ca o vacã ,aº deschide fabricã de lapte.Cind o trataþi feriþi-vã de coadã cã e bici curat.Foarteeeee sensibilã la luminã ºi cãldurã,deh reptilã,ºi n-ar fi rãu sã-i faceþi bãiþã uneori.Cind penduleazã pe picioare fiþi vigilenþi e cu capsa pusã!!!!

8. .
    Am 3 broaste testoase .Una s-a trezit din hibernare ,aveþi idee dacã-i trebuie ceva special in alimentaþie?

10. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare