+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Endometritele postpartum

Discutia: Endometritele postpartum din forumul Vaci (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Am creat acest topic pentru cei ce sunt medici intr-o ferma de vaci, si pot oferi solutii viabile pentru ...

Endometritele postpartum

Am creat acest topic pentru cei ce sunt medici intr-o ferma de vaci, si pot oferi solutii viabile pentru tratamentul endometritelor cronice, recidivante ..

2. .
    Nu lucrez la ferma dar am ceva experienta pe reproductie la vaci.La cele care au un ciclu relativ normal m-am folosit de estru si dupa introducerea in prima zi a unei sol. de lotagen 3% circa 200 ml urmata de un masaj transrectal energic am continuat cu tratament local dupa buzunarul proprietarului cu metricure,metrosept E,lotagen 6%,totdeauna insotit de prostaglandina,vitA,E .In general la endometrite cronice am mers doar cu tratament local dar cel putin 4-5 zile,evident Pg si vit. injectabil.

4. .
    10 ml pen strep si iodouter i. u.
    atat

6. .
    AVIGI,tocmai astea sunt endometritele cu probleme cele cronice care nu se rezolva dupa o singura administrare , nu inteleg cum colegul farcau le rezolva din prima cu iodouter,si cred penstrep 10 ml +100 ml ser fiziol i. uterin la 2 zile, tu zici 4-5 zile consecutiv sa nteleg, nu i cam mult , mai gasesti cervixul deschis in a 6 a zi,
    Modificat ultima data de kata; 19-04-11 la 08:29.

8. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare