+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

Autohemoterapie

Discutia: Autohemoterapie din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salutare! In ce consta aceasta forma de terapie? Am intalnit-o in cazul unui caine suferind de jigodie. Am observat ...

Autohemoterapie

Salutare! In ce consta aceasta forma de terapie? Am intalnit-o in cazul unui caine suferind de jigodie. Am observat ca i s-a luat sange din vena si i s-a introdus subcutanat. Care este principiul?

2. .
    Draga Roxana, inca nici eu nu am gasit explicatia stiintifica bazata pe evidente pentru acest protocol. In parte este explicat prin modul de actiune al medicamentelor homeopatice, insa protocolul homeopat difera foarte mult de cel descris de tine

4. .

Autohemoterapia

..adica nu are un organ tinta sau o anumita afectiune pentru care este recomandat.
    In primul rand cauta in carti raspunsurile nu pe forum.
    Sangele introdus sub cutan provoaca o reactie a sistemului imunitar care il percepe ca pe un corp strain si declanseaza o reactie imunologica dar aceasta reactie nu este violenta sau cu reactii secundare febra mare sau soc anafilactic tocmai pentru ca este propiul sange.
    Autohemoterapia se foloseste des in dermatologie cu succes,in Boala lui Carre este frectie la picior de lemn.
    Din aceeasi categorie mai sunt Abcesul de fixatie folosit in special la animalele mari si implantul de os . le-am folosit pe toate si dau rezultate dar tot in functie de bolnav de afectiunea in care le folosesti

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare