+ Raspundeti subiectului
1 la 14 din 14 m.

unde ne sunt banii pentru asa zisa munca?

Discutia: unde ne sunt banii pentru asa zisa munca? din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): nu stiu daca altii mai vad cu ochi buni meseria pe care o facem noi.suntem medici sau ............instalatori? nu ...

unde ne sunt banii pentru asa zisa munca?

nu stiu daca altii mai vad cu ochi buni meseria pe care o facem noi.suntem medici sau ............instalatori? nu suntem recunoscuti de nimeni si nici nu ne incurajeaza cineva. am ajuns bataia de joc a guvernantilor.in aceasta tara eu nu cred ca cineva poate recunoaste munca sau efortul unui om pe care acesta il depune sa faca si el ceva bun suntem criticati luati la suturi si vezi doamne in ultimul timp ni se numara deconturile...........am facut avere inaintea altora sau nu mai au ce sa fure. nu mai imi place aceasta meserie pe care am iubit-o si chiar mi-as dori sa fac altceva. poate multumiri sa asteptam din partea lui milka, vacuta nazdravana

2. .
    Bine ai venit Ovidiu ! Asa cum te cunosc nu cred cã vei renunþa,sunt momente confuze pt profesia noastra dar au nevoie de noi si din fericire vor avea din ce in ce mai mult nevoie .Depinde de noi sã stim sã ne "vindem marfa"

4. .

deconturi 2007

mai, noi chiar suntem o turma de oi bete! avem contracte cu statul care nu sunt onorate decit unilateral( de noi) dupa umila mea parere ar trebui ca toti med. vet. concesionari sa intrerupa activitatea pentru actiunile sanitar-vet. de interes public national ( asa zis de interes national), avind in vedere ca dsv-urile string din umeri ( ca sa nu zic din altceva) colegiul sanitar veterinar care ar trebui sa ne reprezinte,, este sublim dar lipseste cu desavirsire'' pentru ca sta in expetativa aplicind politica strutului, dind impresia ca este o anexa in cadrul dsv-ului.MAI PE SCURT PROPUN INCETAREA ACTIVITATII, incepind cu data de 01 05 2008 si pina la onorarea obligatiilor financiare de catre stat. Voi ce ziceti? Decit sa muncesc pe degeaba mai bina stau degeaba. sau ma rog ma apuc de altceva........
    spor in toate.

6. .
    O mica precizare referitor la:
    colegiul sanitar veterinar care ar trebui sa ne reprezinte,, este sublim dar lipseste cu desavirsire''
    Colegiul nu are in atributii asta. El asigura ca practici cum trebuie MV. Asociatiile profesionale o au ca atributie principala ca de aia te si asociezi acolo.
    Admin vetforum.ro

8. .
    Citat Publicat initial de Tatãl lor
    O mica precizare referitor la:
    colegiul sanitar veterinar care ar trebui sa ne reprezinte,, este sublim dar lipseste cu desavirsire''
    Colegiul nu are in atributii asta. El asigura ca practici cum trebuie MV. Asociatiile profesionale o au ca atributie principala ca de aia te si asociezi acolo.
    Nu cred ce spui Taticule . Adica eu le dau 20 RON / luna pentru ca ei sa se asigure ca eu practic cum trebuie meseria asta??? Din cate stiu eu...ca membru al CMV ai obligatii si DREPTURI. CMV si AGMVR ( cel din urma muuult mai putin) sunt organisme abilitate in a ne reprezenta.
    De ce CMV-ul nu o face??? Pai vedeti si voi cine e in CMV (la nivel local si central)....cine e in ANSVSA sau DSVSAJ-uri.

10. .
    Din pacate e una din confuziile cel mai frecvent intalnite in profesiile liberale ca mv. La fel e si la stoma, medicina, farmacie, asistente ... si mai sunt si altele
    Colegiul nu te protejeaza decat indirect asigurand ca daca cineva te da in judecata ei dau un aviz catre judecatorie in ce priveste manoperele facute de tine (daca sunt ok sau e malpraxis ) Judecatorul nu poate decide decat in baza avizului.
    Acum 20 e putin altii platesc mai mult (desigur glumesc dar chiar sunt si taxe mai mari - stoma 40 RON ... )
    Admin vetforum.ro

12. .
    Atunci cum a reusit CMV - ul sa negocieze tarifele in numele medicilor ?

14. .

la faza asta ,cel care te dai tatal lor...

cred ca ai nevoie de osmatin la greu....

16. .
    Salut Gica! Care-i faza cu osmatinul ca-mi scapa?

18. .
    Citat Publicat initial de avigi
    Salut Gica! Care-i faza cu osmatinul ca-mi scapa?
    Si mie.... . Probabil e un termen nou ptr Gica....si nu avea unde sa-l utilizeze

20. .
    In ce judet esti Ovidiu?

22. .

Re: la faza asta ,cel care te dai tatal lor...

Citat Publicat initial de andrei gica
    cred ca ai nevoie de osmatin la greu....
    Va trebui sa elaborezi putin mai mult de osmantin ca sa inteleg ceva
    Admin vetforum.ro

24. .

Ordonanta de urgenta 37 din 26 03 2008 Mof 276

Tocmai s-a rezolvat disputa, prin aceastã ordonanþã tarifele se stabilesc prin Hotãrâre de Guvern!

26. .

Re: Ordonanta de urgenta 37 din 26 03 2008 Mof 276

Citat Publicat initial de vasyepy
    Tocmai s-a rezolvat disputa, prin aceastã ordonanþã tarifele se stabilesc prin Hotãrâre de Guvern!
    ceea ce pentru noi nu e bine....pentru ca multa vreme de acum incolo vom lucra pe tarifele actuale .

28. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. De unde ati aflat de vetforum.ro?
    De Tatal lor in forumul Bine ai venit si Administratia forumului
    Raspunsuri: 21
    Ultimul mesaj: 09-01-11, 17:12
  2. Unde sa gasessc afisate simpozioanele ca sa poti optine punc
    De dr_bordeianu2006 in forumul De unde si ce invatam?
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 25-09-08, 11:01
  3. unde sa facem analize bacteriologice si antibiograme
    De criss_vet2000 in forumul Ce se mai aude?
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 20-04-08, 18:12
  4. disciplinele obligatorii. sunt ore suficiente?
    De claudius288 in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 17
    Ultimul mesaj: 02-04-08, 21:59

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare