Bine ai venit Ovidiu ! Asa cum te cunosc nu cred cã vei renunþa,sunt momente confuze pt profesia noastra dar au nevoie de noi si din fericire vor avea din ce in ce mai mult nevoie .Depinde de noi sã stim sã ne "vindem marfa"
Discutia: unde ne sunt banii pentru asa zisa munca? din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): nu stiu daca altii mai vad cu ochi buni meseria pe care o facem noi.suntem medici sau ............instalatori? nu ...
nu stiu daca altii mai vad cu ochi buni meseria pe care o facem noi.suntem medici sau ............instalatori? nu suntem recunoscuti de nimeni si nici nu ne incurajeaza cineva. am ajuns bataia de joc a guvernantilor.in aceasta tara eu nu cred ca cineva poate recunoaste munca sau efortul unui om pe care acesta il depune sa faca si el ceva bun suntem criticati luati la suturi si vezi doamne in ultimul timp ni se numara deconturile...........am facut avere inaintea altora sau nu mai au ce sa fure. nu mai imi place aceasta meserie pe care am iubit-o si chiar mi-as dori sa fac altceva. poate multumiri sa asteptam din partea lui milka, vacuta nazdravana
Bine ai venit Ovidiu ! Asa cum te cunosc nu cred cã vei renunþa,sunt momente confuze pt profesia noastra dar au nevoie de noi si din fericire vor avea din ce in ce mai mult nevoie .Depinde de noi sã stim sã ne "vindem marfa"
mai, noi chiar suntem o turma de oi bete! avem contracte cu statul care nu sunt onorate decit unilateral( de noi) dupa umila mea parere ar trebui ca toti med. vet. concesionari sa intrerupa activitatea pentru actiunile sanitar-vet. de interes public national ( asa zis de interes national), avind in vedere ca dsv-urile string din umeri ( ca sa nu zic din altceva) colegiul sanitar veterinar care ar trebui sa ne reprezinte,, este sublim dar lipseste cu desavirsire'' pentru ca sta in expetativa aplicind politica strutului, dind impresia ca este o anexa in cadrul dsv-ului.MAI PE SCURT PROPUN INCETAREA ACTIVITATII, incepind cu data de 01 05 2008 si pina la onorarea obligatiilor financiare de catre stat. Voi ce ziceti? Decit sa muncesc pe degeaba mai bina stau degeaba. sau ma rog ma apuc de altceva........
spor in toate.
O mica precizare referitor la:
Colegiul nu are in atributii asta. El asigura ca practici cum trebuie MV. Asociatiile profesionale o au ca atributie principala ca de aia te si asociezi acolo.colegiul sanitar veterinar care ar trebui sa ne reprezinte,, este sublim dar lipseste cu desavirsire''
Admin vetforum.ro
Nu cred ce spui Taticule . Adica eu le dau 20 RON / luna pentru ca ei sa se asigure ca eu practic cum trebuie meseria asta??? Din cate stiu eu...ca membru al CMV ai obligatii si DREPTURI. CMV si AGMVR ( cel din urma muuult mai putin) sunt organisme abilitate in a ne reprezenta.Publicat initial de Tatãl lor
De ce CMV-ul nu o face??? Pai vedeti si voi cine e in CMV (la nivel local si central)....cine e in ANSVSA sau DSVSAJ-uri.
Din pacate e una din confuziile cel mai frecvent intalnite in profesiile liberale ca mv. La fel e si la stoma, medicina, farmacie, asistente ... si mai sunt si altele
Colegiul nu te protejeaza decat indirect asigurand ca daca cineva te da in judecata ei dau un aviz catre judecatorie in ce priveste manoperele facute de tine (daca sunt ok sau e malpraxis ) Judecatorul nu poate decide decat in baza avizului.
Acum 20 e putinaltii platesc mai mult (desigur glumesc dar chiar sunt si taxe mai mari - stoma 40 RON ... )
Admin vetforum.ro
Atunci cum a reusit CMV - ul sa negocieze tarifele in numele medicilor ?
cred ca ai nevoie de osmatin la greu....
Salut Gica! Care-i faza cu osmatinul ca-mi scapa?
Si mie.... . Probabil e un termen nou ptr Gica....si nu avea unde sa-l utilizezePublicat initial de avigi
Va trebui sa elaborezi putin mai mult de osmantin ca sa inteleg cevaPublicat initial de andrei gica
![]()
Admin vetforum.ro
Tocmai s-a rezolvat disputa, prin aceastã ordonanþã tarifele se stabilesc prin Hotãrâre de Guvern!
ceea ce pentru noi nu e bine....pentru ca multa vreme de acum incolo vom lucra pe tarifele actuale .Publicat initial de vasyepy