+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

COCCIDIOZA SAU NU? DIAGNOSTIC SI TRATAMENT.

Discutia: COCCIDIOZA SAU NU? DIAGNOSTIC SI TRATAMENT. din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in diagnosticarea si tratamentul unor pui de gaina, 3 saptamani, rasele ...

COCCIDIOZA SAU NU? DIAGNOSTIC SI TRATAMENT.

Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in diagnosticarea si tratamentul unor pui de gaina, 3 saptamani, rasele brahma, cochinchina, motate si pitice. Primele simptome au fost observate acum 2 zile si reprezinta sangerari pe cioc, fara alte indicii de boala. S-a banuit laringotraheita si s-a administrat tetraciclina si polivitamine. Astazi simptomele s-au inrautatit si au afectat o parte foarte mare a efectivului de pui: stare de somnolenta, nu prea mananca, nici apa nu prea beau si au aparut sangerari in materiile fecale (de fapt scot pe fund doar sange). Dupa ultimele simptome seamana mai mult a coccidioza. NU DAU NICI SEMNE DE PROBLEME LA RESPIRATIE. cE PARERE AVETI?

P.S: AM SCHIMBAT TRATAMENTUL: COCCISTOP SI VITAMINA K3

2. .
    Vezi ca nu cred ca au o problema interna,am si eu tot asa niste pui si de fapt se ciugule intre ei,se ciugule unul pe altul pana le da sangele.Eu o sa ma interesez sa vad despre ce e vorba si ce e de facut cu ei,daca aflii ceva inainte sa i-mi zici si mie ce ai rezolvat.

4. .

....

COCCIDIOZA ERA DIAGNOSTICUL CORECT. DUPA CE AM INCEPUT TRATAMENTUL CU VITAMINA K3 SI COCCISTOP NU A MAI MURIT NICI UN PUI SI SIMPTOMELE S-AU AMELIORAT DIN PRIMA ZI.

P.S: NU AVEA CUM SA FIE DIN CAUZA CA SE CIUGULESC PENTRU CA ASTA AR FI PRESUPUS NISTE RANI, LEZIUNI. PUII NU AVEAU NIMIC DE GENUL ACESTA, DAR SE GAINATAU SANGE.

6. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 03-07-10, 20:36

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare