+ Raspundeti subiectului
1 la 10 din 10 m.

Deparazitare externa!

Discutia: Deparazitare externa! din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Buna ziua! Care este parerea voastra despe pipetele ext antiparazitare? Care sunt cele mai bune dupa parerea voastra?...

Deparazitare externa!

Buna ziua!
    Care este parerea voastra despe pipetele ext antiparazitare?
    Care sunt cele mai bune dupa parerea voastra?

2. .

pareri pro si contra

pararile sunt impartite si sunt impartite in mare parte de catre distribuitori, pentru ca depinde cum intra cu produsul respectiv intr-o anumita firma, depinde de ce oferte se fac.
    Eu sincer am mers pe advantix si asta am probat-o pe cainii mei dar am avut si rezultate negative de la clienti.
    pana la urma conteaza foarte mult ca cel ce aplica pipeta sa cunoasca instructiunile fiecarui produs, nu sa se mearga pe principiul toate sunt la fel si se aplica la fel ca la noi la romani merge.
    Pana la urma fiecare medic alege produsul pe care sa il promoveze in functie de avantaje, castiguri, si nu in ultimul rand rezultate

4. .

Advantix!

Eu am folosit advantix si o pisica a facut foarte urat cu miorlaituri toata noapte cu spume la gura urat rau rau si m-am cam ferit de el sincer!
    Eu am fost multumita de stronghold si promeris!

6. .
    Frontline nu mai place?? Eu merg si cu parakill, cu rezultate f bune

8. .

Gresala imensa

Doctore, ai grija, uneori e bine sa intrebi distribuitorul, sau mai bine sa citesti prospectul in care scrie ca este interzisa folosirea Advantix-ului la pisici, pentru pisici exista advantage
    Aveai ocazia sa omori pisica aia, sincer imi pare rau dar pe viitor fi mai atent

10. .
    Ca intotdeauna, prospectul nu este citit
    Admin vetforum.ro

12. .
    frontline :OK, dar scump, promeris: miros urat si 60% reactii cutanate alergice, stronghold: slab capuse, advantix: OK dar nu mai mult de 3 saptamani. fiprex: apa de colonie, parakill: super ok ca si actiune, pret in mod deosebit pentru persoanele cu bugete reduse, (putin cam greu de administrat la cainii de talie mare la care vrei sa mai aiba si un aspect ok blana dupa administrare). acestea sunt observatiile mele dupa o perioada destul de lunga de testare

14. .
    Zgarda de purici scalibor la catelul meu nu a avut niciun efect desi este laudata de multa lume. Stronghold nu are niciun efect pe capuse. Advantix si Fiprex OK. Frontline...de mult timp nu mai e ce-a fost

16. .
    advantix e ok, intradevar cum s-a mai spus frontline are pret f mare si nu mi e ce a fost (reclama a mai ramas de el), si advocate e f bun, mai ales ca are si pt o multime de paraziti interni.

18. .
    Bine ai venit pe forum cipboy
    Modificat ultima data de Tatal lor; 01-03-11 la 18:56.
    Admin vetforum.ro

20. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare