+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

Dermatita atopica

Discutia: Dermatita atopica din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): As dori si eu o mana de ajutor, preferabil un tratament naturist pentru dermatita atopica pentru pisici; in afara ...

Dermatita atopica

As dori si eu o mana de ajutor, preferabil un tratament naturist pentru dermatita atopica pentru pisici; in afara de hrana speciala Hills d/d, corticoterapie, uleiuri gen Vitaderm, cyclosporine, ce ar mai fi pentru astfel de cazuri?

2. .
    este o boala alergica si din cate cunosc nu se vindeca definitiv. se face desensibilizare (dexamethasone, sau romergan, sau clorfeniramin) si se evita contactul cu substantele care genereaza astfel de probleme.
    Dan

4. .
    Multam fain de raspuns, asa e nu se vindeca definitiv, de aia ma gandeam la o solutie naturista, unii clienti sunt nemultumiti de reeditarea afectiunii si lipsa unui tratament pe deplin eficace; in plus este si geneticul implicat si atunci iti face munca si mai dificila

6. .
    proprietarul trebuie sa inteleaga ca nu se poate. oridecate ori pisica intra in contact cu substanta alergena reapare. daca vrea sa nu mai apara sa gaseasca el mancarea sau substanta din mancare care genereaza probleme si sa nu ii mai dea. asta este tratamentul ,,naturist".

Dan

8. .
    multam fain

10. .
    toti cauta un elixir, un miraj , o bagheta magica, pe care eu unul nu o am sa pot rezolva astfel de cazuri de aia intreb si tot intreb poate cineva are... mai multe, intreb mereu caci stiu cat de multe nu stiu

12. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare