Sper sã te ajute cineva cu un raspuns,eu sunt la inceput dar deja sunt ingrozit de ce-am gasit in calculator
Discutia: identificare animale din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): as dori sa discut despre identificarea animalelor privind introducerea datelor in baza de date sniia. modificare de propietar, vizualizare ...
as dori sa discut despre identificarea animalelor privind introducerea datelor in baza de date sniia. modificare de propietar, vizualizare animale scazute( citi porci, cite oi, cite bovine),
eu am in teritoriu si o ferma de bovine import. am scazut animale cu tot tacimul( F3) si dupa o perioada am constatat ca bovinele sunt tot ,, vii,,
imi place f f f mult sistemul .este o bataie de joc. dispar animale din calculator, moartele sunt vii, porcii vii sunt declarati morti si cite si mai cite.
odata cu aparitia suventiilor la animale totul s-a spart in capul med. vet.
el a gresit. oare este asa? nimeni nu ne sustine in ceea ce facem, noi decit
muncim ,,pe degeaba,,
, imi place meseria de medic dar sa salvez animale nu sa le ,,impodobesc,,
cit de importanta este pentru noi toti meseria pe care o mai practicam ?
o seara buna si o noapte linistita pentru toti
Sper sã te ajute cineva cu un raspuns,eu sunt la inceput dar deja sunt ingrozit de ce-am gasit in calculator
Hai ca nu e dracu asa de negru. Cel mai bine va poate ajuta cel din DSV care se ocupa de identificare. El are acces la 2 sau 3 baze sniia si va poate spune in orice moment unde este (si din ce motiv) un animal. La inceput pare groaznic....dar pe masura ce lucrezi .... inveti multe tertipuri...care iti vor simplifica munca.