acu m-am dumirit,rog moderatorii sa stearga /inchida mesajul.mii de scuze inca o data.toate cele bune.
Discutia: isospora la pisoi de 1 luna din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): mii de scuze,daca postez unde nu trebuie.......nu stiu daca imi este permis sa postez aici ,nefiind medic veterinar ...... ...
mii de scuze,daca postez unde nu trebuie.......nu stiu daca imi este permis sa postez aici ,nefiind medic veterinar ......
am 2 pisoi de aproximativ o luna ( aproximarea mea,pisoii au dintisori,mananca singuri) care au fost diagnosticati cu infestatie de isospora ( examen coproparazitologic);mi s-a recomandat enteroguard,carbune medicinal si sa ii intarc.in urma unui search pe google am dat peste diverse informatii despre aceasta isospora.printre altele :tratament cu sumetrolin si claritromicina.
ma poate ajuta cineva cu o sugestie in acest sens ?
in afara tratamentului care trateaza simptomele (diaree) ce altceva ar putea fi eficient si mai putin toxic?
mii de multumiri .
acu m-am dumirit,rog moderatorii sa stearga /inchida mesajul.mii de scuze inca o data.toate cele bune.
Poti sa intrebi aici http://www.animale.ro/forum/
Admin vetforum.ro