+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.

ce medicamente folosim, de ce , dar si ce rezultate am avut?

Discutia: ce medicamente folosim, de ce , dar si ce rezultate am avut? din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): cred ca este de interes general sa ne spunem fiecare parerea despre un medicament, chiar cu riscul de a-i ...

ce medicamente folosim, de ce , dar si ce rezultate am avut?

cred ca este de interes general sa ne spunem fiecare parerea despre un medicament, chiar cu riscul de a-i face reclama sau antireclama pentru a afla la ce medicamente sunt rezutate in anumite afectiuni si la ce medicamente sa ne asteptam ca nu vom obtine nici un rezultat chiar daca pe prospectul lui sunt indicate anumite afectiuni, sper s anu supar pe nimeni dar sper sa vad ceva discutii pe aceasta tema. va multumesc

2. .

posibil mamita colibacilara

dupa 2 luni de la fatare vaca are o productie de 15 litri la mulsoare..dupa care ..scadere dramatica spre agalaxie..banuiesc ca e o mamita usoarta si introduc 3 zile synulox...nici un rezultat si productie zero...incep sa apara semne respiratorii ,inapetenta, si sialoree; skimb tratamentul si acum sunt pe cobactan intramamar , excenel+gentamicina si dexametazona.sunt in ziua 2 de tratament nici o schimbare mai putin in sfertul afectat si indurat- la masaj se simte ca o crepitatie-.faza rea e ca semnele respiratorii s-au accentuat si a aparut in aceasta dimineata si diareea ceea ce imi confirma oarecum suspiciunea de mamita colibacilara....
    o sa revin cu rezultatul actiunii...daca mai e cazul

4. .
    Bodo ce face vaca? Sunt curios daca ai reusit.Ce temperatura avea?

6. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. medicamente veterinare
    De tomrad in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 6
    Ultimul mesaj: 25-01-08, 16:26
  2. Medicamente
    De Mihai Cornila in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 05-07-07, 20:54

Tagurile acestui subiect