+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Probleme aparute la o pisica dupa castrare

Discutia: Probleme aparute la o pisica dupa castrare din forumul Tratamente (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salutare stimati colegi! Ma confrunt cu o problema de care nu m-am mai lovit pana acum si poate ma ...

Probleme aparute la o pisica dupa castrare

Salutare stimati colegi!
    Ma confrunt cu o problema de care nu m-am mai lovit pana acum si poate ma lumineaza si pe mine cineva mai experimentat!
    Am acum o pisica ce a fost castrata in aprilie la un alt cabinet si dupa 2 saptamani de la interventie a facut "lactatie nervoasa".Aceasta persista si acum de la cateva luni de la castrare,nu ii trece aboslut deloc
    Voi ce parere aveti si ce ati face?

2. .
    Cred ca nu afost castrata suficient. :P Ovariectomie sau ovariohisterectomie????

4. .
    sau o menopuaza postchirurgicala. :wink:

6. .

probleme hormonale

castrata insuficient parca nu suna prea medical, este posibil ca ligatura pe pediculul ovarian sa fi fost pusa foarte aproape de ovar astfel incat la sectionare sa se fi pastrat pe pedicul o portiune mica de ovar sau mai este posibil si o alta varianta, dupa indepartarea ovarului care a fost sectionat sa fi fost lasat o perioada scurta de timp astfel incat sa ramana in cavitatea abdominala pe ansele intestinale sau epiplon astfel incat sa mai apara manifestari ale caldurilor si uneori si lactatii nervoase, maine am sa mai revin si cu o alta informatie

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Pisica cu bronhopneumonie si midriaza la un singur ochi.
    De iulian in forumul Cazuri dificile
    Raspunsuri: 4
    Ultimul mesaj: 28-11-09, 20:45
  2. ce facem dupa facultate????
    De anna_maria_vet in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 25
    Ultimul mesaj: 28-02-08, 23:39
  3. Ce proceduri mai trebuiesc facute dupa ce iti iei liceenta?
    De dr_bordeianu2006 in forumul Studentie
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 23-01-08, 23:07

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare