+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Cum e în anul I?

Discutia: Cum e în anul I? din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Salutare, tot am urmãrit forumul de ceva vreme dar nu prea am gãsit multe referințe la boboci? Mã rog ...

Cum e în anul I?

Salutare,
    tot am urmãrit forumul de ceva vreme dar nu prea am gãsit multe referințe la boboci? Mã rog cu greu mã mai pot numi boboc - sunt deja la a doua facultate- dar emoțiile sunt cam aceleași. Bun am intrat...ce ne așteaptã? Între timp am creat si un blog http://studentlaveterinara.blogspot.com Nu stiu daca este permite regulamentul forumului afisarea lui dar nu asta e esentialul...cat sa aflu ce urmeaza. Ceva colegi nelamuriti ca si mine?

2. .

e frumos si greu

Depinde acuma si ce anume vrei sa aflii despre anu I ? ca o poveste pe larg nu stiu cine ar fi dispus sa-ti istoriseasca...

Daca ai intrebari precise, ok...

Ca sa zic totusi ceva referitor la ce va asteapta:
    O sa va dublati numarul de cuvinte cunoscute in primele 3 luni cel mult
    O sa va sperie volumul de informatie initial
    O sa va obisnuiti
    Si cei care se adapteaza si le place... Tind sa ramana. Ceilalti se lasa...
    Nu-i mare filosofie

Seara frumoasa

4. .

Multumesc

Mersi Orhan! Eram curios mai degraba de ce carti ar trebui sa am- toata lumea imi recomanda sa astept sa vad ce spun profii si apoi sa ma apuc sa cumpar - dar din experienta facultatii anterioare daca astepti pana ti se spune risti sa se goleasca anticariatele ..mai ales ca, din cate am vazut, la veterinara e destul de greu de gasit carti de specialitate. M-am uitat dupa un Atlas de Ghietea- am inteles ca e cel mai complet pentru anatomie.

6. .

Carti

E drept ca documentatia se gaseste mai greu in general, asta probabil si din cauza ca procentul de studenti care sunt efectiv interesati de a-si face o biblioteca serioasa de carti de referinta nu e tocmai covarsitor.

Despre anatomie : - atlasul lui ghetie este intradevar o opera de arta in domeniu, dar nu foarte util studentului... asta pentru ca-i greu de folosit, ii foarte mare si deci greu de dus la scoala pentru a consulta si cartea si oasele [o sa iti dai seama cand ajungi acolo ] si este foarte scump.
    As recomanda mai mult o carte de anatomie... fie Pastea sau Ghetie daca ai norocul sa gasesti. Contin atat imaginile cat si teoria necesara. Mai ales ca se pot folosii si pentru anu II. Atlasul are doar oase si muschi deci mai mult decat in anu I nu prea iti este foarte util.

La restul materiilor profi au propriile manuale, care in general sunt ok

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. anul I
    De colours in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 31-10-09, 14:43

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare