Discutia: anul I din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): anul acesta in vara am dat admitere la mv, am fost respinsa (medie mica la bac :oops: ) dar ...
anul acesta in vara am dat admitere la mv, am fost respinsa (medie mica la bac :oops: ) dar in jur de 26 octombrie m-au sunat de la facultate ca in urma glisarii am fost declarata admisa si ca daca mai sunt interesata sa vin sa ma inmatriculez. din cate am inteles s-au mai retras la inceputul semestrului si ei au vrut sa ocupe locurile. nici nu ma intereseaza, sincer, ce s-a intamplat. important este ca acum sunt studenta la mvsi doar astept sa fiu sunata de la secretariat ca sa mi se spuna cand sa vin la cursuri, cica trebuie sa intre in vigoare decizia vizata de decanul universitatii.
in fine, as vrea sa stiu si eu ce s-a facut in luna asta, daca am multe de recuperat...sau a fost mai lejer, ca ma gandesc cu groaza ca o sa am mult de recuperat. asa ca daca poate cineva sa raspunda...as aprecia![]()
Felicitari in primul randstii cum se spune cei din urma vor fi cei dintai
Sa stii ca vei avea ceva cam multicel de recuperat...mai ales ca in doua saptamani incep colocviile ( anatomie si histologie) urmate de biofizica. Dar daca te apuci de invatzat si tragi tare ai mari sanse sa recuperezi. Mult succes!