Ce e asta ? Ce face?Publicat initial de Oana
Discutia: Asociatia "buturuga mica" ? din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Publicat initial de Oana ...mi se pare draguta si asociatia asta "buturuga mica".... cica e vineri la 2 o ...
Ce e asta ? Ce face?Publicat initial de Oana
hai ca o luati razna de tot... nu imi vine sa cred ca tampenii puteti sa debitati... claudius...daca tot esti tu asa de "informat" care e "tabara lui crivineanu" pentru ca iti garantez ca fie nu stii despre ce vorbesti (desi observ din posturile tale ca ai totusi o sursa buna de informare in anumite cazuri) fie esti pe aici doar pentru a ataca in mare parte lumea.
poti sa imi spui si mie cand a aparut buturuga??
daca nu iti dai seama ce vreau sa spun atunci lasa-ma sa iti explic pe scurt... pentru ca nu vreau sa imi pierd prea mult timp vremea cu oameni ca voi care se pare ca aveti niste ochelari de cal pe care vi i-ati pus de bunavoie.
In momentul in care a aparut Buturuga nu era vorba de nici o "tabara" atat de inchegata, atunci erau doar doua parti: studentii si profesorii. A aparut pentru ca studentii sa poata spune ceva... Si nu a fost concentrata pe nici una dintre partile luptei actuale.
Balaria asta cu "studentii ar trebui sa vina la facultate doar pentru a invata ce li se preda" este cea mai mare balega pe care o puteti spune. Studentul trebuie sa aiba o viata de student... (nu va ganditi aici la chestia cu betii in timpul anului si cu invatatul pe ultima suta de metri). Ma refer la faptul ca un student trebuie in timpul facultatii sa se "formeze" si cum poate el sa faca asta daca doar isi tine nasul in carte? Studentul trebuie sa ridice capul din carti pentru a vedea ce se intampla in jurul sau. Buturuga tocmai asta a incercat, si a reusit in mai multe moduri decat v-ati imagina (si dorit voi) vreodata. A adus ceva nou, ceva deosebit...si orice ati zice nu puteti nega sau denigra acest lucru. Si a fost apreciata deopotriva de studenti si de cadre didactice. altfel nu ar disparea asa de repede revista atunci cand este adusa la cursuri si profii nu ar tine premiile de la Buturuga cu mandrie in Birouri (si aici intra toti de la Prof. Crivineanu la Prof. Predoi). Poate spre deosebire de multi dintre voi am avut ocazia sa interactionez cu profesori si studenti de la alte facultati..din tara si din strainatate..si foarte multi dintre ei au spus ca ceea ce a facut Buturuga este un lucru
Iar partea cu studentii care isi critica profesorii. ai tot dreptul la libera exprimare atat timp cat este in limitele bunului simt (desi poate cateodata a existat o exprimare ceva mai dura) asa ca terminati cu ideile astea comuniste de genul "profesorii sunt zei si noi suntem niste idioti". Profesorii care au cu adevarat valoare iau aminte de astfel de lucruri si le clarifica si s-a vazut asta deja (din nou pentru tine Claudius, la profii DIN AMBELE TABERE, pentru ca se pare ca asta este obsesia ta) ... asteptati vreo 2 luni si veti vedea ca va aparea ceva care va transforma chestia asta in ceva oficial..doar ca nu se va numi critica ci "evaluare". veti vedea.
Din pacate forumul asta este (cel putin in partea asta ce tine de facultate) plin de oameni carora le convine sa stea ascunsi in unor nick-uri si pseudonime. Daca tot va dati atat de rotunzi si de atotcunoscatori ce-ar fi sa purtati astfel de discutii pe fata, dar asta nu se va intampla, din pacate niciodata pentru ca nu aveti taria de caracter.
Nu va obliga nimeni sa scoateti capul la lumina si sa faceti ceva care tine de viitor. Daca vreti sa traiti in trecut si nu sunteti deschisi la lucruri noi si inteligente ce-ar fi sa va vedeti lungul nasului. Si daca tot nu va intereseaza ce face Buturuga, dupa cum sustineti, ce-ar fi sa terminati cu comentariile si sa va vedeti de praful din carti.
Imi cer scuze fata de admini daca am depasit pe undeva limita bunului simt. Eu chiar credeam ca un astfel de forum este un lucru extrem de bun dar se pare ca in afara de partea profesionala nu face decat sa promoveze propaganda si ofera un spatiu de reclama gratis pentru o parte sau alta. Sper ca acest lucru se va indrepta in timp, si voi reveni cand se va intampla asta. Deasemenea fac apel la oricare dintre cei din Buturuga sau orice alta persoana cu bun simt sa evite toate postarile pe acesta sectiune a forumului pentru ca nu faceti decat va certati cu persoane ce nu stiu ce inseamna obiectivitate si nu faceti decat sa le dati apa la moara. Rezumati-va la partea profesionala a forumul unde lucrurile stau ceva mai bine.
La revedere (si BAFTA in sesiune!)
L.E.: "si foarte multi dintre ei au spus ca ceea ce a facut Buturuga este un lucru inedit si binevenit, un lucru pe care si ei l-ar dori in facultatile lor, pentru ca astfel exista un feedback direct si nu numai"Publicat initial de UFO
Doar dupa ce am recitit am vazut ca sarisem un paragraf si nu exista optiunea de Edit post. :idea:
Don't just dream! ACT! Proud 2 be a WARRIOR!! www.warriors.ro
UFO! va veni si vremea cand imi voi declina identitatea. deocamdata insa consider ca nu e cazul. si stii de ce m-am referit la faptul ca cei de la buturuga va bateti joc de cadrele didactice? pe ultima pagina cel ce face caricaturi, isi permite sa ii ia in deradere pe unii profesori. vezi - Belu, Georgescu, Togoe jr., Ionita Lucian etc. Nu i-am vazut caricaturizati in nici un numar pe Aneta Pop, Maria Crivineanu, Victor Crivineanu, George Goran etc. Si fata de Aneta Pop stiti la ce ma refer. De aceea consider ca sunteti partinitori. Iar daca aveati personalitate juridica, fi sigur ca macar unul dintre cei caricaturizati v-ar fi dat in judecata. Nu aveti dreptul sa lezati imaginea unei persoane.
) esti incredibil de comic trebuie sa recunosc.... tocmai ai demonstrat ca nu stii decat aceeasi "placa" pe care o tot spun cei care sunt impotriva buturugii de atata timp
)
Din toate posturile de pe alte topicuri credeam ca tu chiar doresti sa stii lucruri in legatura cu facultatea. Macar daca ai fi avut si tu niste idei proprii si personale. Multumesc pentru ca din momentul asta mi-ai demonstrat ca nu meriti atentie.
Don't just dream! ACT! Proud 2 be a WARRIOR!! www.warriors.ro
Scuze, nu am nimic personal cu tine, dar cum poti sa spui ca nu are cineva dreptul sa denigreze imaginea unei persoane cand tocmai tu faci asta prin diversele atacuri si insinuari? Si eu am lansat intepaturi pe forumul asta insa macar am avut decenta de a nu cadea in ipocrizie!
Fi atent, pentru ca in tot sistemul tau de interventii exista un punct nevralgic, vulnerabil si poti fi usor pus la colt cu astfel de interventii infara logicii construite de tine pana acum! Patreaza-ti coerenta ca sa nu pari necredibil in urmatoarele interventii!
Un sfat si mai bun ar fi sa ne oprim totusi din atacuri! E obositor! Forumul se perimeaza usor-usor daca vom continua asa si vom ajunge din vetforum un can-can forum!
Ti-o spun amical! Nu o lua ca pe o contra! Esti anul 2, cu siguranta entuziasmul si energia sunt debordante! Incearca sa le canalizezi in mod constructiv!![]()
nu inteleg la ce se refera claudius. Daca subiectul este "amuzant" de ce sa nu dezamorsam atmosfera asta incordata.
Bun..am inteles: s-a inchis topicul cu alegerile, nu mai avem unde sa aruncam cu pietre in studentii care de bine de rau ies cumva din multime si nu mai avem unde sa facem propaganda si sa ne ridicam in slavi 'tabara' (btw deja e obsesiva repetarea) sau sa o denigram pe 'cealalta', drept urmare si consecinta, ca tot suntem oameni inteligenti si cu idei...intram pe topicul 'buturuga mica' si trantim acolo tot ce am fi vrut sa trantim la topicul cu alegerile dar nu am mai reusit pt ca a fost inchis. E o vorba: atata timp cat esti barfit inseamna ca existi...eu unul o transform: atata timp cat esti barfit inseamna ca exista suficienti frustrati care ar vrea sa fie in locul tau sau care ar vrea sa faca tot ce faci tu dar care nu pot din varii motive si care isi pot exprima frustrarea doar in acest mod: aruncand cu pietre in niste oameni care repet, de bine de rau au avut curajul sa rupa cumva randurile si sa suporte consecintele atunci cand ele au existat (si va rog sa ma credeti ca au existat).
PT VIITOR: incercati sa postati on-topic ca deja cred s-a cam plictisit toata lumea de postarile off-topic pline de subiectivism si ranchiuna!!!
pai on topic sa fie:
1.cand apare urmatorul numar din revista buturuga mica? ceva detalii despre ce va contine? de cine se va lua? se schimba "clientii" oare acum ca s-a schimbat conducerea?
2. ce evenimente mai pregateste organizatia si...de ce? sau in ce scop?
3. daca oamenii astai tot se chinuie sa faca chestii bune pentru colegii lor, haideti sa lansam aici idei si sugestii pentru ce ne-ar placea noua sa se intample in FMV si ei ne-ar putea sa transmitem mai deparet la organele in drept sa concretizeze aceste idei si sugestii. incep eu: insistati asupra cadrelor didactice sa puna materialul de curs online, asa cum deja se intampla la multe alte facultati si am inteles ca si la MV Cluj.
Hmm...pai de pe 26 feb 2008 am mai avut Zilele Buturugii in primul rand...care au fost foarte mijto....trebuia sa mai fie o revista dar nu s-a mai facut motivele nu le stiu...Si pentru cei care nu stiu inca Buturuga Mica are acum statut legal...ca sa nu mai vina cei de la Asociatia cu impresia k ei reprezinta toti studentii...Doamne fereste....oricum acum incepe un nou an universitar...cine are nevoie de ajutor nu ezitati sa ma intrebati...I may be little but a piece of advice never hurt nobody...Si cum au zis si altii....Buturuga kiar a facut multe...normal k in sesiune e mai liniste k studentii mai si invata dar in rest e f tare,eu la inceput simteam k nu e loc dar mi-am dat seama k toti sunt destinsi si t ajuta....BIG hugs to UFO care m-a ajtat nespus