Uite o intriga interesanta.) Chiar esti interesat sau e pt rating-ul forumului?
) Sunt tare curios daca cineva, chiar si sub protectia anonimatului, va pomeni sau va recunoaste ceva! Sincer, nu cred!
Discutia: Bursa spagilor !!! din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Avand in vedere ca spaga e omniprezenta in FMVB ... sunt curios care mai sunt tarifele practicate....si modalitatile de ...
Avand in vedere ca spaga e omniprezenta in FMVB ... sunt curios care mai sunt tarifele practicate....si modalitatile de abordare.
Uite o intriga interesanta.) Chiar esti interesat sau e pt rating-ul forumului?
) Sunt tare curios daca cineva, chiar si sub protectia anonimatului, va pomeni sau va recunoaste ceva! Sincer, nu cred!
Ma gandeam ca un subiect de genul asta va mai anima forumul.
Hai ma....ce dracu....chiar nu mai sunt cozi pe la semio??? a dat faliment parazitologia??? a murit teusdea??? savu s-a pocait si nu mai pune mana ?? togoe a renuntat la whiskey si tigari???
Daca erau doar oameni ca Prof. Constantin, Prof. Serban (sa-i fie tarana usoara), Prof. Curca .... nu mai avea rost acest subiect.... .
Nu stiu ce sa-ti zic! Eu nu am avut contact cu asa ceva! Este adevarat ca zvonuri sunt si au fost dintotdeauna! Doar sa zica cineva care a fost direct implicat, insa cred ca nu o sa vedem asta! Apoi, sa nu apara fake-rii care sa dea mesaje aiurea doar ca sa zica ceva si sa bage strambe in privinta unuia sau altuia! E un subiect prea delicat ca sa scrie cineva care chiar a dat spaga! Asta cred eu,acum Dumnezeu mai stie..