+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Bursa spagilor !!!

Discutia: Bursa spagilor !!! din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Avand in vedere ca spaga e omniprezenta in FMVB ... sunt curios care mai sunt tarifele practicate....si modalitatile de ...

Bursa spagilor !!!

Avand in vedere ca spaga e omniprezenta in FMVB ... sunt curios care mai sunt tarifele practicate....si modalitatile de abordare.

2. .
    Uite o intriga interesanta. ) Chiar esti interesat sau e pt rating-ul forumului? ) Sunt tare curios daca cineva, chiar si sub protectia anonimatului, va pomeni sau va recunoaste ceva! Sincer, nu cred!

4. .
    Ma gandeam ca un subiect de genul asta va mai anima forumul.
    Hai ma....ce dracu....chiar nu mai sunt cozi pe la semio??? a dat faliment parazitologia??? a murit teusdea??? savu s-a pocait si nu mai pune mana ?? togoe a renuntat la whiskey si tigari???

Daca erau doar oameni ca Prof. Constantin, Prof. Serban (sa-i fie tarana usoara), Prof. Curca .... nu mai avea rost acest subiect.... .

6. .
    Nu stiu ce sa-ti zic! Eu nu am avut contact cu asa ceva! Este adevarat ca zvonuri sunt si au fost dintotdeauna! Doar sa zica cineva care a fost direct implicat, insa cred ca nu o sa vedem asta! Apoi, sa nu apara fake-rii care sa dea mesaje aiurea doar ca sa zica ceva si sa bage strambe in privinta unuia sau altuia! E un subiect prea delicat ca sa scrie cineva care chiar a dat spaga! Asta cred eu,acum Dumnezeu mai stie..

8. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare