+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

Buturuga va invita la Spectacolul de Craciun

Discutia: Buturuga va invita la Spectacolul de Craciun din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Colindatul este una din actiunile intreprinse de membrii Buturugii si este antemergatoare Spectacolului de Craciun. Fiind unul dintre cei ...

Buturuga va invita la Spectacolul de Craciun

Colindatul este una din actiunile intreprinse de membrii Buturugii si este antemergatoare Spectacolului de Craciun.

Fiind unul dintre cei mai vechi membri ai Buturugii, am placerea de a va invita joi 20 Dec. 2007 ora 15 in sala Al.Locusteanu pe toti cititorii forumului, la Spectacolul de Craciun.

Ve-ti fi primiti cu colinde si spectacol de teatru ,ne-vom incalzi cu vin fiert si vom manca cozonac .

Invitatia fiind lansata, va asteptam cu mare drag sa va bucurati alaturi de noi !

2. .
    E recomandabil ca pentru anunturi sa faci un subiect nou. De asemeni cand ai date exacte le poti completa in calendar apar in pagina de subiect nou) si apare astfel si in calendar - linkul din dreapta.
    Asta pentru a avea o vizibilitate cat mai buna.
    Am facut eu modificarile necesare, si am facut si mesaj global sa fie vizibil de toti vizitatorii.
    Distractie placuta si multumim de invitatie.

4. .
    Louis, se mai face si vizita mosului cu schimbul de cadouri? Ca sa stiu daca vin pregatita sau nu *making plans about how to impress teachers to get free at the time...*

6. .
    Pt Moderator - Nu sunt un mare forumist ca sa cunosc toate chichitele, dar iti multumesc pentru ajutor !!!! Sincer asta e singurul forum pe care scriu.

Kitsune - DA se va face schimb de cadouri , doar suntem traditionalisti :wink: !!! Uau pot sa zic asta !!!

Pt incheiere : - Traiasca vacanta de iarna(pt mine e ultima)!!!!! Sa o intampinam cum se cuvine , venind in numar mare la Spectacolul de Craciun ! :P

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Asociatia "buturuga mica" ?
    De Tatal lor in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 46
    Ultimul mesaj: 23-09-08, 22:16

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare