Si nu doar studentii sunt prost tratati, ci si medicii angajati la unele cabinete.
Discutia: cabinete la care ati lucrat sau lucrati din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): salut.daca sunt printre voi studenti care lucreaza sau au lucrat la vreun cabinet veterinar ca asistent/tehnician/farmacist etc.ce parere aveti?cum ...
salut.daca sunt printre voi studenti care lucreaza sau au lucrat la vreun cabinet veterinar ca asistent/tehnician/farmacist etc.ce parere aveti?cum vi se pare ca suntem tratati?si cum vi se pare dpdv financiar?eu lucrez la un cabinet in Bucuresti si din ce am mai auzit pe la colegi si prieteni nu e corect ce se intampla.studentii de la alte facultati care lucreaza in domeniu(a.s.e,arhitectura,politehnica)sunt mult mai bine platiti pt.munca depusa.la noi cuvantul de ordine e EXPLOATARE.poate voi aveti alte pareri... :roll:
Si nu doar studentii sunt prost tratati, ci si medicii angajati la unele cabinete.
asa e..am intalnit medici cu 5 (cinci)milioane salariu pe full time.e strigator la cer!si intr-o prima faza ai spune ca sunt prosti ca stau pe asa de putini bani,dar dc stai sa te gandesti mai bine..decat fara serviciu dupa atatia ani de facultate..preferi sa fii bataia de joc a unora si altora dar macar sa iei un ban...pacat de meseria asta si de oamenii care isi dedica atata amar de vreme ei..
Decat sa iti bati joc de viata ta si de anii care au trecut invatand si sa te "prostituezi" in aceasta slujba mai bine te reprofilez...imparti fluturasi la universitate si tot castigi mai bine. Da, sunt fraierii cei care stau pe asa putin bani. Scuze daca jignesc pe cineva dar asta este parerea mea.....
Ai perfecta dreptate Hag. Mie imi pare rau de cei care sunt dedicati acestei profesii.....si muncesc la un cabinet dorind sa acumuleze cat mai multa experienta si sperand sa-si deschida la un moment dat propria afacere.
Iti spun sincer ca eu imi platesc tehnicienii mai bine decat sunt platiti unii medici in cabinetele bucurestene.
In cazul asta,Vet,tot respectul!mai rar medici ca tine. :o
eu am avut ghinion pana acum sa cunosc cu totul alt fel de oameni..![]()
eu inca nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca intr-un cabinet veterinar...nu am foarte multa experienta, intr-adevar, dar sunt dispusa sa lucrez o luna-doua neplatit, pana cand mai invat cate ceva..dar mi se pare normal ca medicul sa fie dispus sa ma invete el, ca doar se stie ca practica nu are nicio legatura cu facultatea