+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.

cursuri anul IV

Discutia: cursuri anul IV din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): ok...cam ce parere aveti voi despre oamenii care merg la cursuri (pentru ca vor sa invete sau din lipsa ...

cursuri anul IV

ok...cam ce parere aveti voi despre oamenii care merg la cursuri (pentru ca vor sa invete sau din lipsa de alte activitati) si care nu vor sub nicio forma sa dea cursuri si celorlalti colegi?

Si in alta ordine de idei daca totusi are cineva cursuri scanate, scrise la calculator sau sub orice alta forma si ar vrea sa le dea mai departe sa lase o adresa de mail ceva ca sa fie contactat.

eu am poze cu lame si borcane la paraziti ma gasiti pe privat.

2. .
    La primele mesaje cris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Da ce? Voi mai scrieti la cursuri? Nu aveti carti sau material in format electronic?

4. .
    ei bine,nu nu avem. avem carti dar nu la toate materiile. cat despre format electronic...nu,in niciun caz, din nefericire.

6. .
    La primele mesaje cris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-01-08
    Loc
    Cluj-Napoca
    Mie unu' mi se pare normal ca la disciplinele unde nu exista carti, sa primiti cursul in format electronic! E adevarat ca atunci cand scrii ramai cu ceva....da si sa te transformi in copist....sau robotel de scris.... :?

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. anul I
    De colours in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 31-10-09, 14:43
  2. Cum e în anul I?
    De Alecsandru in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 14-08-09, 00:08
  3. Prima zi de cursuri!