Subiect inchis
1 la 6 din 6 m.

Dear dearest Hag!

Discutia: Dear dearest Hag! din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Santina spune ca s-a bazat pe un scurt research inainte de a posta acea bursa, care, daca nu ma ...

Dear dearest Hag!

Santina spune ca s-a bazat pe un scurt research inainte de a posta acea bursa, care, daca nu ma insel, are la baza incercarea anterioara a lui Vet de a pune in lumina o bursa a spagilor! (Apropo, ai avut dreptate Vet! Eu m-am inselat cand am fost sceptic in chestiunea asta..)

Hag zice ca sunt tampenii si prostii!!! NU caut polemica, departe de mine gandul! Am o singura intrebare, care ma rascoleste...Ai facut si tu un research sau vb despre prostii si tampenii din intuitie feminina? Mai mult respect pentru opinia celorlalti ar fi tamaduitor!

O zi placuta!

2. .
    Nu am fost atent si din greseala, in loc sa ofer un reply, am creat un nou topic... Scuzle mele sincere!!
    Fac un apel catra Tatal lor sa mute postul asta in topicul Corleonei Santina si sa-l stearga pe acesta!

Este doar un reply, nu topic...nu vreau sa se interpreteze gresit!

Salutari!

4. .
    Am si eu o problemã si o expun nu inainte de a spune cã nu sunt "Pruteanu" Dumnezeu sa-l odihneascã,nici rusofil,nici doar cu 4 clase! Nu ar fi mai simplu sa vorbim mai mult in limba românã ?

6. .

:)

Dar vorbim mai mult in limba romana!

8. .
    Cand am spus ca spui tampenii m-am referit strict la faptul ca s-a generalizat foarte mult si a mers vorba atat incat sincer nu cred ca sunt fix acele "tarife" :wink:

10. .
    topicul continua aici
    Admin vetforum.ro

12. .
Subiect inchis

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare