+ Raspundeti subiectului
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
1 la 38 din 45 m.

Discutii pentru studentii veterinari din Bucuresti

Discutia: Discutii pentru studentii veterinari din Bucuresti din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Un forum de discutii special pentru studentii veterinari din Bucuresti....

Discutii pentru studentii veterinari din Bucuresti

Un forum de discutii special pentru studentii veterinari din Bucuresti.

2. .
    Vad ca sunt tare timizi studentii din Bucuresti.
    Oare au disparut instantaneu posterele cu vetforumul din facultate?
    Sau poate nu e interes....

4. .
    Nu au dispaarut eu le-am vazut de vreo saptamana dar uitam sa ma inscriu in fiecare zi. poate asta s-a intamplat si cu ei.dar nu sunt foarte evidente posterele, sa stii.eu am vazut doar la magazin, prin facultate nu

6. .
    Pai au fost si in Facultate. Dar am banuit ca o sa dispara si am pus si la magazin.
    Ma bucur sa aud ca mai sunt.
    Acum trebuie sa fie si interes din partea colegilor de a participa activ.
    Din pacate mai greu convingem medicii cu experienta sa impartaseasca din experienta lor pe forum.
    Poate ca la congresul veterinar de anul acesta sa pun ceva postere dar inca nu stiu cand va fi.

8. .
    maamama...de pe 14 mai nu a mai scris nimeni nimic pe aici.eu sunt anu 2 acum cu putin noroc..si tare greu este.acum sunt prin olanda,fac niste practica aici sau ce o fi ea.evident am venit aici in ideea de a ma si plati unii oameni dar deh,nu a fost sa fie.in fine.ce pot sa spun e ca nu se lucreaza cu mult diferit de la noi.poate sunt putin mai relaxati.spun asta pt ca am lucrat 6 luni intr-un cabinet destul de aglomerat.sunt mari iubitori de animale oamenii astia si parca nu as vrea sa mai plec de aici.sa poti sa intrii tu cu cainele in ditamai magazinu de tzoala si chestii...e foarte misto.eu am ramas uimita.in fine...gata ca e 2 noaptea :shock:

10. .
    Cred ca este super, hag. Nu stiu eu cum e pe la celelalte cabinete din Romania dar si unde fac eu practica oamenii astia chiar isi dau interesul. De aia imi si place atat de mult. Tu ai trecut anul 2 sau 3? Esti la facultate in Buc?

12. .
    dap este foarte dragut....eu am trecut anul 2 acum si sunt la facultate in bucuresti.intradevar isi dau interesul ,medicii,numai ca la noi inca este problema banilor in randul proprietarilor de animale...(si evident nu numai) gen "mai bine o las asa ca poate isi revine"

14. .
    Pe langa niste probleme tehnice ale sitului care s-au rezolvat acum, se pare ca nu a fost mare interes.
    Adevarul e ca nici eu nu am avut timp. Dar ma bucur ca au venit oameni entuziasti de meseria lor.
    Poate e molipsitor

16. .
    haa......nici nu se poate altfel.sau da?! :roll:

18. .
    in mod normal da, e molipsitor :wink:

20. .
    oricum, domnule moderator.. felicitari pt ceea ce-ai facut si incerci sa faci in continuare..mi-am permis sa ma inscriu pe site, desi abia din toamna ma apuc de primul an

22. .
    multumesc mult
    Incepeam sa am impresia ca sunt singurul care crede ca vetforum e o idee buna.
    Nici o problema cu inscrisul si bafta la examen (in cazul in care nu l-ai dat) Nu mai stiu care sunt perioadele de admitere.
    Si bineinteles te astept pe aici sa iti spui primele impresii din facultate :wink:

24. .
    despre facultatea in sinea ei...probabil o sa aibe o parere buna despre oamenii de acolo.....numai spagari si ciudati :twisted: oricum e frumos.mie inca imi place.o sa vad cand o sa repet anu din cauza anatomiei :shock:

26. .
    nu, chiar nu esti singurul, eu intru zilnic si citesc daca si ce a mai scris cineva pe-aici..
    iar examen nu am dat, m-am inscris la o facultate particulara si din cate m-am interesat, la cea de stat se intra oricum tot pe baza mediei de bac.
    hag, nu ma sperie nimic, am mai facut o facultate si stiu cum e si cu spagarii si cu nervoasele de secretare. ma apuc de medicina veterinara la 30 de ani, pt ca asta simt eu c-ar fi trebuit sa fac demult si nu vreau sa ajung la 60 de ani si sa ma uit in urma cu pareri de rau ca n-am incercat macar... acum imi si permit dpv material, voi face naveta zilnic de la ploiesti.. cd am vrut eu s-o fac mi se parea deja prea tarziu, iar parintii mei chiar nu mai puteau sa ma tina in a 2-a facultate vreo 6 ani de zile.

28. .
    nostalgie ... si eu am facut naveta la Ploiesti
    Bravo pt atitudine. Am invatat si eu asta tarziu ca mai bine regreti ca ai facut decat sa regreti ca nu ai facut.
    (mai putin tampenii )

30. .
    ohoo...atunci nu pot decat sa te felicit.si mama s-a apucat de facultate in acelasi timp cu mine tot din acelasi motiv...sa nu ii para rau mai tarziu ca nu a incerca.credeam ca abia ai terminat liceu.oricum nici la spiru nu scapi de predoi,georgescu si alte personaje de la noi :lol:

32. .
    Ma crezi ca abia azi am citit mesaju(apostrof, ca nu-l gasesc!!)?! Cine-s astia? Da-mi detalii, sa fiu pregatita! :idea:

34. .
    Astept sa-mi raspunzi, ca vad ca esti p-aici...

36. .
    :lol: sunt niste profi de anatomie....o materie care mananca zilele multor studenti de la mv.dar lasa ca la spiru poate o sa fie mai indulgenti :P te descurci tu :wink:

38. .

:D

hy..abia am descoperit forumul [cautam, de mult un forum unde sa vb cu viitori colegi de facultate] acum intru si eu in anul 1. din pacate deis sunt peste 150 d emembrii observ k mai mult de 5 nu vorbesc...ce pacat...vreau si eu detalii daca imi poate da cineva despre cum e prima saptamana la facultate......sper sa fie de bien k vine pe 4 oct si ziua mea,..si nu as vrea s ama trezesc cu mustrari..deci detalii plsssssssss

40. .
    Bine ai venit moonshine !

Cum sa fie ... nu fantastic dar ajuta daca ai pasiune pt mv.
    Poti sa o descoperi si pe parcurs ...
    Oricum sa nu iti faci sperante mari. Macar asa te bucuri daca o sa fie mai bine

42. .

buna alegere,moonshine!

Prima zi de faculta e cam "in ceata" pentru ca esti in primul an si nu stii de unde sa-i iei pe toti,dar se clarifica de a doua zi.La mv e super doar daca iubesti animalele si iti doresti sa fi doctor.Ce pot sa-ti spun ca pe mine astea doua chestii ma ajuta si acum,si sunt deja in anul 4.E o facultate grea(de multe ori iti vine sa-ti iei lumea in cap),dar ca sa poti merge mai departe trebuie sa te pasioneze ce faci si astfel o sa vezi ca laboratoarele si cursurile vor fi chiar interesante.(bine acum iti dai seama ca nu toate dar destule).
    Sa ai o PRIMA zi de inceput de facultate SUPERBA!

P.S. Tine minte ceva super legat de profesia de medic veterinar : "Medicul uman salveaza omul,pe cand medicul veterinar salveaza omenirea"-L.Pasteur

44. .
    ohoo...bine ai venit si tu aici printre noi.ce pot sa zic....sa fii pregatit in prima zi sa te duci la laboratoare pt ca altfel ai mari sanse sa te trezesti cu absenta si sa trebuiasca sa le platesti/recuperezi eu am fost foarte debusolata in prima zi de facultate.m-am trezit ca am laborator de anatomie de la ora 11 sau ceva de genu si festivitatea aia minunata de incepere de an nici nu se terminase....so..sa fii pe faza.in rest toate bune.nu cred ca o sa te prinzi de cum sta treaba chiar din a 2 a zi dar dupa o saptamana cred ca o sa fie totul clar.iti urez multa bafta si spor la invatat.

46. .
    ok,,,in primul rand sunt fata..in al doilea rand..orarul nu se afiseaza inainte de inceperea anului?...eu de unde stiu care e exact grupa mea...si unde sunt laboratoarele?...3. nu trebuie sa-ti predea inainte de a fac elaborator [am inteles k laboator = practiva] deci dak nus nimik..cum ma descurc?.,,,4. care-s cele mai grele materii [in afara de anatomia ocmparata de care am auzit k e cam naspa] 5. cum sunt profeosrii? 6. cam cum e lumea in general [colegii]...6.. nu-s "rituale" de aruncat cu oua in cpa ca k la liceu nu? 7. chiar se fac ore ink din prima zi? 8..scz dak va deranjez :cry:

48. .
    moonshine
    Incearca sa eviti scrisul tip messenger k aici e forum nu mess
    Stiu, reflexul e puternic
    Multumesc pentru intelegere.

50. .
    orarul se afiseaza cel mai probabil luni...adica in ziua in care incepe anul scolar.o sa stii care e grupa ta pt ca o sa te uiti pe niste liste afisate la avizier la anul I.laboratoarele o sa le gasesti pe parcurs.....ca asta e situatia.o sa intrebi si o sa tii se raspunda.materii mai grele ar fi histologia si biochimia.in rest e usor.profesorii sunt de treaba...mi se pare mie.de colegii tai nu am cum sa-ti spun cum o sa fie pt ca nu ii cunosc.nu...nu arunca nimeni cu nimic.si chiar se fac ore din prima zi...asta numai in cazul in care ai anatomie in prima zi.daca nu ai,ai scapat.poti sa mergi linistita acasa.ceilalti profi nu vor ore in prima zi.succes.

52. .
    la anatomie ce trebuie sa am...[gen halat ////bla bla..k am auzit ca daca nu ai nu te lasa sa intrii sau ca ar fi mai bine sa nu intrii la ora] la anatomie se face anatomia comparata? cati profesori de anatomie sunt?...tu ai facut anatomia in prima zi?..daca da mi-ai putea explica unde este laboratorul pls..nu vreau sa fac impresia proasta chiar din prima zi [in caz ca voi avea in orar]. ..din anii trecuti: cam cate grupe au avut anatomia inca din prima zi?..multumesc

54. .
    Citat Publicat initial de hag
    :lol: sunt niste profi de anatomie....o materie care mananca zilele multor studenti de la mv.dar lasa ca la spiru poate o sa fie mai indulgenti :P te descurci tu :wink:
    da, merci, absolut ca ma descurc! d-aia m-am si inscris la spiru, ca sa dau spagi, ce? tu credeai ca vreau sa fac scoala??!!

56. .
    :lol: hmm...nu am zis ca te-ai inscris la spiru sa dai spagi.oricum spagi se dau peste tot si probabil peste tot e la fel de usor.la noi cred ca iti poti rezolva examene si cu femeia de serviciu....asa ca totul e posibil.

58. .

Am si eu o intrebare

In primul rand, chiar ma bucur ca am dat peste acest forum. E bine de stiut ca daca am o nelamurire in legatura cu facultatea,pot sa apelez la cineva.
    Acum, intrebarea: daca nu am facut profil de real in liceu, de fapt, n-am facut aproape deloc chimie si matematica,toata lumea o sa se astepte sa le stiu deja?

60. .
    Bine ai venit Oana.

Nu stiu in ce masura o sa se astepte dar sigur la unele materii ar fi fost de folos sa stii chimie si poate si mate.
    Dar poti recupera usor.
    In ce priveste intrebarea ta, fac o sugestie: cand ai intrebari specifice apasa pe new reply in forumul corespunzator si asa faci un subiect nou. Astfel se organizeaza mai bine discutia pe forum si gasesti mai usor ce cauti.
    Ai grija doar ca titlul subiectului sa spuna ceva despre subiect.

62. .
    Merci mult pentru clarificari. Incepusem sa intru in panica.
    Chiar, doar de curiozitate, cum de medicina veterinara s-a decis sa inceapa pe 15? eu personal, ma plictisesc si ma gandeam daca n-as putea sa fac putin voluntariat pe la clinica de acolo, dar mi-e sa nu incurc mai mult. Am mai frecventat niste cabinete veterinare si mi-ar placea sa mai asist pe la diferite operatii. Este o idee buna sau proasta?

64. .
    Foarte buna ideea. Meseria se fura privind si intreband.

66. .
    Ucenic timid Mihai si Bobo este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Liege (B), Redon (F), Medias (R)
    m-am uitat un pic pe internet, cum de sunt 2 facultati veterinare la Bucuresti?

68. .
    Este FMVB (facultatea de medicina veterinara bucuresti) si mai este una la Spiru Haret, particulara

70. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    ah, ce chieste, este una privata adica? Dar inseamna ca trebe numa sa platesti si esti aceptat sau?

Daca nu, adevarata facultate este foarte frumoasa din exterior, o sa vin vara asta sa vizitez bucurestiul, mai sunt monumente vechi asa multe? Nu cunosc de loc... :?

72. .
    Data inscrierii
    28-01-08
    Loc
    Sunteti multi studenti in fiecare promotie? Presupun ca ar trebui, ptr ca am auzit la televizor aici ca ce le mai mare eforturi o sa fie pe normele sanitare in Romania pentru fermele si mai departe... Defapt, cum se organizeaza studile in Romania? Sunt specializari (animale de ferma, de companie, cai, exotice, sanitar....)?

74. .
    Suntem multi studenti pe promotie,dar asta nu are mare legatura cu competitia.pana in ultimul an se ajunge la doar cateva grupe.cine se tine de facultate reuseste. in general, medicina veterinara se axeaza pe animalele domestice, adica cele exploatate, cabaline, bovine, ovine, caprine, suine,pasari dar se studiaza si pe caini, pisici, iepuri

76. .
+ Raspundeti subiectului
Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Subiecte similare

1. Discutii pentru studentii veterinari din Timisoara
    De Tatal lor in forumul Timisoara
    Raspunsuri: 20
    Ultimul mesaj: 27-03-11, 14:47
  2. Bucuresti sau Cluj?
    De inutza in forumul Studentie
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 24-07-09, 11:19
  3. Pot face studentii MV ceva pentru a ajuta cainii comunitari?
    De catzelush cu parul cretz in forumul Bucuresti
    Raspunsuri: 28
    Ultimul mesaj: 10-05-08, 00:45
  4. Raspunsuri: 44
    Ultimul mesaj: 22-12-06, 21:59
  5. Acest forum e pentru discutii si nu anunturi!
    De Tatal lor in forumul Medicamente, aparatura si instrumentar
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 08-12-06, 00:26

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare