+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.

informatii mv

Discutia: informatii mv din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Buna tuturor!! ieri m-am inscris la aceasta minunta facultate :X..am media 8.92 dupa calculele mele si cred ca o ...

Question informatii mv

Buna tuturor!! ieri m-am inscris la aceasta minunta facultate :X..am media 8.92 dupa calculele mele si cred ca o sa intru .am emotii si marturisesc ca de-abia astept sa vina ziua de 1 oct.cu toate acestea,nu am idee cum se desfasoara cursurile,laboratoarele si in special...examenele
    imi puteti spune si mie ,va rog, date necesare despre prima luna de studiu ?
    am auzit ca trebuie sa ai halat, tot felul de instrumente,carti,atlase..dar nu stiu nimic concret.
    voi cum ati supravietuit unei avalanse de lucruri noi ?
    astept cu interes raspunsurile voastre !

2. .
    forumul asta este in paragina ?
    macar dati-mi adresa unuia care este activ.
    din descrierea realizata ziceai ca gata ai gasit tezaurul facultatii de medicina veterinara )
    in fine...am vazut ca subiectul are 12 vizualizari...
    ce inseamna sa stii cum merg "treburile" in facultate si dupa sa nu iti pese...desi majoritatea erau extrem de curiosi si emotionati ,la fel ca si mine.
    nt nt nt

4. .
    Offf....pe cat de mari sunt asteptarile initiale....pe atat de mari or sa fie dezamagirile finale.
    S-au schimbat cateva lucruri in ultimii ani de cand am terminat eu facultatea...dar in mare lucrurile stau cum le voi prezenta in continuare.
    Nu te grabi sa-ti achizitionezi instrumente si carti. Vei afla exact ce ai nevoie in primele saptamani de scoala.
    La anatomie o sa ai nevoie de halat+boneta, un bisturiu si o pensa. Atlasele de anatomie Ghetie si Pastea....desi vechi sunt in continuare de mare actualitate (de fapt....cred ca evolutia s-a cam incetinit....si in ultima suta de ani oasele si organele au ramas cam aceleasi).
    De halat o sa ai nevoie la toate laboratoarele.
    Examenele...pe vremea mea erau in proportie de 95% orale....acum am inteles ca au venit multi profi cu grile. In ceea ce priveste desfasurarea unui examen oral.. : intri in sala, tragi subiectul, te asezi in banca si iti schitezi cateva idei, apoi discuti cu cadrul didactic. Rezultatul la examen este in functie de cat ai invatat sau cat ai cotizat (ATENTIE! nu la toate examenele se poate cotiza si nu la toate examenele se poate invata).
    Pentru alte nelamuriri....te astept pe aici.

6. .
    Citat Publicat initial de Vet View Post
    nu la toate examenele se poate invata
    Asta din pacate nu ar trebui sa fie dar din pacate nu se poate invata pt ca trebuie sa cotizezi ...
    Admin vetforum.ro

8. .
    va multumesc pt raspunsuri
    pai si cam cat ar fi cotizatia? eu spre ex nu vreau sa iau diploma (mai ales de medic !!) pe datorie sau ceva de genu`.nu prea sunt eu de acord cu asa ceva.partea nasoala,zic eu,este ca ei ar putea sa te santajeze prin anii 4-5...ca ar fi greu sa te apuci de alta facultate,deh.. esti aproape de final ))
    am cateva intrebari : 1)pot sa recuperez chimia si biochimia avand in vedere ca nush cu ce se mananca?
    2) are ceva daca eu nu prea ma pricep cu desenele/schitele? am auzit ca dam examene din asa ceva
    3)vreau sa urmez in paralel o facultate mai usoara,ca sa zic asa...ar fi posibil daca imi organizez orarul cum vreau eu ?

toate cele bune!

10. .
    1) Fara nici un fel de probleme. Daca ai idee care e sarea, acidul sulfuric si apa.....te-ai scos. Multi din generatia ta habar nu au despre chestiile astea.
    2) Desi e un mare avantaj sa-ti mearga mana la desen....se poate si fara.
    3) Daca te bagi la o facultate la FF, merge. Altfel nu prea. Daca la cursuri o sa poti sa chiulesti,,,,laboratoarele sunt obligatorii. Iar sesiunile extenuante daca nu vrei sa cotizezi prea mult.

12. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare