Spionule ai mare dreptate. Ar de preferat Predoi ca decan. Am dat examene si cu unul si cu celalalt. Mult mai diplomat mi s-a parut Predoi. La examen, cu toate ca eram timorat de cele ce auzisem de la cei mai mari, s-a comportat normal. A intrebat, am raspuns, am mai gresit (inclusiv la desenele de pe tabla), mi-a pus intrebari suplimentare doar ca sa ma indrume spre raspunsul corect. Nu mi-a parut cu nimic deplasat. Are multe cunostinte de clinica, pacat ca nu preda la o disciplina clinica. Ar fi fost mult mai bine. Mai ales daca am fi mers cu el in ferme, decat cu ageamii aia de asistenti sau ce sunt. Ca profesorii din clinici doar stiti ca nu prea servesc deplasarile. Iar in clinici, doar stiti, mai mult pierdem vremea. Nu ne explica nimeni nimic. Vom fi niste falsi medici veterinari. Mi-e si teama sa ma gandesc la cum va fi viata mea profesionala dupa terminarea facultatii. Acum imi dau seama cat de putine stiu. Si asta din cauza ca majoritatea profilor sunt prea putin interesati sa ne invete. Ii intereseaza mai mult propriul buzunar. Si dirijarea clientilor catre propriile cabinete. Asa ca, poate s-ar schimba ceva daca nu ar fi ales Bartoiu. Pentru ca, daca el va fi ales, in spate va sta tot clanul Crivineanu-Codreanu.

LinkBack URL
About LinkBacks

Raspundeti cu citat
)) )