+ Raspundeti subiectului
1 la 16 din 16 m.

INTERESANTA TREABA

Discutia: INTERESANTA TREABA din forumul Bucuresti (Forumul veterinarilor Vetforum.ro ): Fratilor incep cu un eveniment trist si anume inmormantarea Prof. ION MICLAUS!Predoi a stat la masa cu cei mai ...

INTERESANTA TREABA

Fratilor incep cu un eveniment trist si anume inmormantarea Prof. ION MICLAUS!Predoi a stat la masa cu cei mai SMECHERI oameni care au venit la acest trist eveniment,oameni cu BENTLEY,care au afaceri de milioane de euro au stat cu Predoi la masa ,ceea ce inseamna ca omul are relatii!!!Spre deosebire de Bartoiu,care este considerat mare mafiot...dar doar pe plan local si asta datorita faptului ca are o functie administrativa in cadrul conducerii FMVB!Nu stiu cum sa va spun...dar daca as fi din nou student..totusi mi-as dori sa fie predoi DECAN si Bartoiu PRODECAN,sau chiar mai bine ar fi ca PREDOI sa fie PRORECTOR si BARTOIU DECAN,desi unui DECAN ii trebuie DIPLOMATIE,ceea ce ii lipseste lui BARTOIU!!!Imi doresc foarte mult sa fie inlaturat din conducerea FMVB a CLANULUI CRIVINEANU,care a adoptat o politica demna de un dictator,folosindu-de de diversi trepadu-si pt a intra in gratiile studentilor,exemplul cel mai bun fiind OMUL PRETUTINDENI,ANDREI BOTEZ,care desi a terminat facultatea sta si pierde vremea zilnic pe la facultate...oare este platit ca PUPA-N F*** si dupa terminarea studiilor?
    O CHESTIE E CLARA...NICIUNUL DINTRE CANDIDATI NU IA SPAGA!ASTEPT SA SCRIE CINEVA AICI CA I-A DAT VREUNUIA DINTRE EI SPAGA,PT CA ACELA SIGUR MINTE!!!SUNT ALTII CARE IAU IN LOCUL LOR SUME FABULOASE( gen. 200 EURO/EXAMEN),DACA AR FI LUAT PREDOI PT FIECARE EXAMEN ATATIA BANI ...AVEA O ALTA MASINA SI NU STATEA INTR-UN APARTAMENT IN MILITARI,IAR BARTOIU CASTIGA PREA BINE DIN OBSTETRICA ,CA SA SE COMPLICE CU ASTFEL DE NIMICURI(II CUNOSC PE AMBII FOARTE BINE)

2. .
    Spionule ai mare dreptate. Ar de preferat Predoi ca decan. Am dat examene si cu unul si cu celalalt. Mult mai diplomat mi s-a parut Predoi. La examen, cu toate ca eram timorat de cele ce auzisem de la cei mai mari, s-a comportat normal. A intrebat, am raspuns, am mai gresit (inclusiv la desenele de pe tabla), mi-a pus intrebari suplimentare doar ca sa ma indrume spre raspunsul corect. Nu mi-a parut cu nimic deplasat. Are multe cunostinte de clinica, pacat ca nu preda la o disciplina clinica. Ar fi fost mult mai bine. Mai ales daca am fi mers cu el in ferme, decat cu ageamii aia de asistenti sau ce sunt. Ca profesorii din clinici doar stiti ca nu prea servesc deplasarile. Iar in clinici, doar stiti, mai mult pierdem vremea. Nu ne explica nimeni nimic. Vom fi niste falsi medici veterinari. Mi-e si teama sa ma gandesc la cum va fi viata mea profesionala dupa terminarea facultatii. Acum imi dau seama cat de putine stiu. Si asta din cauza ca majoritatea profilor sunt prea putin interesati sa ne invete. Ii intereseaza mai mult propriul buzunar. Si dirijarea clientilor catre propriile cabinete. Asa ca, poate s-ar schimba ceva daca nu ar fi ales Bartoiu. Pentru ca, daca el va fi ales, in spate va sta tot clanul Crivineanu-Codreanu.

4. .
    Am inteles ca tipul ala, Botez, e student la postuniversitar sau master. Am auzit ca e trompeta lui Crivineanu prin intermediul unei profe cu care se invata in anul III. Ieri i-a chemat pe toti sefii de an sa ii faca sa voteze cu Birtoiu. Se da mare si spera sa ajunga prof intr-o zi. Sa ne ajute sfantul sa nu se intample asta niciodata. Pe langa ca e lingau, mai e si slab pregatit. Am auzit ca a luat cele mai multe examene prin sistemul PCR (pile, cunostinte, relatii). Sper ca sefii de an sa nu i se uite in gura si sa reuseasca sa il dea la o parte.

6. .
    claudius 288 eu zic ca ar fii mai bine sa-ti vezi de anatomia ta frate. daca nu stiati stimabilul domn claudius288 este nimeni altul decat........ un asistent de la antomie....nu dau nume ca nu-i frumos, va las pe voi sa-l descoperiti mai bine

8. .

pentru claudius288

continut moderat

Succese la colocvii la anatomie pentru boboci, iar daca va pica aparatul genital mascul, aveti grija, baieti ...

10. .
    in consecinta, cred totusi ca este vorba de o cacealma. pana la proba contrarie, care cred ca nu exista. nu mai fiti josnici, fratilor! e prea de tot!

12. .
    Userul don doctores... a primit ban inclusiv pe IP pentru "dezvaluiri" a unor date private (incompatibile cu acest forum) despre un alt user.
    In consecinta si celelalte 2 conturi de la acelasi IP nu vor mai putea posta (banuiesc ca sunt clone)
    mandru_ca_sunt_mv [ 2 Mesaje ]
    virusu [ 2 Mesaje ] Cautare
    don_doctores_fmv [ 2 Mesaje ]
    Admin vetforum.ro

14. .

buna seara

este interzisa exprimarea pe forum. mai ales la adresa lui georgescu. Am o intrebare !!!! Sunt oare moderatorii si administratorii servili noii conduceri? Este posibil ca sa se posteze pe forum ???

16. .

Re: buna seara

Citat Publicat initial de mandru_ca_sunt_mv
    este interzisa exprimarea pe forum. mai ales la adresa lui georgescu. Am o intrebare !!!! Sunt oare moderatorii si administratorii servili noii conduceri? Este posibil ca sa se posteze pe forum ???
    Exprimarea la care te referi este un murdar atac la persoana.
    Conturile clona si atacurile la persoana sunt interzise aici :wink:
    Si ceilalti 2 useri folositi de tine vor primi ban permanent.
    Admin vetforum.ro

18. .
    1 moderatorii nu au nicio problema cu noua conducere
    2 frustrarile tale poti sa le rezolvi in alta partea eventual cu dr georgescu
    3 probabil ca esti anul 1 de ai o fixatie cu dr georgescu.
    4 sunt absolut sigura ca nu ti-a facut un asa rau ca sa ajungi sa spui ce ai spus.

20. .
    Poate in timp vom reuºi sã facem ºi intilniri cu scopul de a dezbate diverse probleme sau pur ºi simplu pentru a ne destinde ºi atunci probabil mulþi dintre voi vor fi surprinºi de reala echidistanþã a moderatorilor cit ºi de bunele intenþii faþã de acest demers - forumul profesiei noastre.

22. .
    Imi pare rau ca am descoperit asa tarziu forumul...

Sunt tare mandru ca s-a inventat si cinste cui a facut-o.Imi amintesc cand alegeam si noi acum ceva ani ( nu asa multi ) decani si prodecani ba chiar si rectori si prorectori ( BTW : mai circula intamplarea de la examenul Prof Ghetie cand un student intrebat de muschii penisului raspunde : Rector si prorector iar Ghetie constata cu umor : uite bai am ajuns si muschii pulii !!!? ).

Daca as mai fi putut alege nu as fi votat Predoi dar as fi votat echipa lui Predoi , o echipa mult superioara morlamente celeilalte...intre Bartoi si Predoi m-am simtit mereu mai aproape de Bartoi decat de Predoi...

Zicea pe un alt topic un tip Andrei ( baiatul Prof Andrei ? ) ca ar sti de ce a fost demis Predoi...Nu trebuie sa va afundati in speculatii elaborate...a fost vorba pur si simplu de o combinatie de incompetenta si de aroganta.

Predoi este un bun anatomist dar in special un bun "vanzator " adica vinde mai multe decat stie.

Ca manager ramane de vazut ce va face.Oricum va fi mai activ decat Crivineanu ( nici nu e greu.. )) )

Cu permisiunea moderatorilor voi reveni...desi mie imi place sa spun ca am fost odata veterinar desi viata m-a dus pe alte carari.Am predat in facultate , am influentat odata facultatea dar asta in alta viata.

However...once a vet always a vet... )

24. .

Re: INTERESANTA TREABA

Citat Publicat initial de spionu
    Fratilor incep cu un eveniment trist si anume inmormantarea Prof. ION MICLAUS!Predoi a stat la masa cu cei mai SMECHERI oameni care au venit la acest trist eveniment,oameni cu BENTLEY,care au afaceri de milioane de euro au stat cu Predoi la masa ,ceea ce inseamna ca omul are relatii!!!Spre deosebire de Bartoiu,care este considerat mare mafiot...dar doar pe plan local si asta datorita faptului ca are o functie administrativa in cadrul conducerii FMVB!Nu stiu cum sa va spun...dar daca as fi din nou student..totusi mi-as dori sa fie predoi DECAN si Bartoiu PRODECAN,sau chiar mai bine ar fi ca PREDOI sa fie PRORECTOR si BARTOIU DECAN,desi unui DECAN ii trebuie DIPLOMATIE,ceea ce ii lipseste lui BARTOIU!!!Imi doresc foarte mult sa fie inlaturat din conducerea FMVB a CLANULUI CRIVINEANU,care a adoptat o politica demna de un dictator,folosindu-de de diversi trepadu-si pt a intra in gratiile studentilor,exemplul cel mai bun fiind OMUL PRETUTINDENI,ANDREI BOTEZ,care desi a terminat facultatea sta si pierde vremea zilnic pe la facultate...oare este platit ca PUPA-N F*** si dupa terminarea studiilor?
    O CHESTIE E CLARA...NICIUNUL DINTRE CANDIDATI NU IA SPAGA!ASTEPT SA SCRIE CINEVA AICI CA I-A DAT VREUNUIA DINTRE EI SPAGA,PT CA ACELA SIGUR MINTE!!!SUNT ALTII CARE IAU IN LOCUL LOR SUME FABULOASE( gen. 200 EURO/EXAMEN),DACA AR FI LUAT PREDOI PT FIECARE EXAMEN ATATIA BANI ...AVEA O ALTA MASINA SI NU STATEA INTR-UN APARTAMENT IN MILITARI,IAR BARTOIU CASTIGA PREA BINE DIN OBSTETRICA ,CA SA SE COMPLICE CU ASTFEL DE NIMICURI(II CUNOSC PE AMBII FOARTE BINE)
    sa fii tu sanatos ca predoi are doar un apartament in Militari...dar asta e realmente irelevant.

spaga este irelevanta.important e ce invatati in facultate.lasati spaga in pace.asta e pretext de puturosi.

26. .
    Salut Veterinare! Bine ai venit printre noi si asteptam parerile tale si sustinerea profesiei indiferent unde te-au purtat caile vietii.

28. .
    Citat Publicat initial de avigi
    Salut Veterinare! Bine ai venit printre noi si asteptam parerile tale si sustinerea profesiei indiferent unde te-au purtat caile vietii.
    Multumesc.Pacat ca se scrie asa rar si putin in forum...am fost plecat o saptamana si , la intoarcere , am gasit doua posturi noi...cam putin.

30. .
    prost

32. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Reguli de postare